Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Expert de pornire

După instalare, urmați instrucțiunile de pe ecran din expertul de pornire:


important

Activarea permisiunilor pentru ESET Mobile Security

Acest ghid se bazează pe setări pentru versiuni stoc de Android. Procesul de activare a permisiunilor poate diferi, în funcție de producătorul dispozitivului.

1.Atingeți Țară și selectați țara respectivă.

2.Atingeți Limbă pentru a selecta limba respectivă.

3.Atingeți Înainte pentru a continua și a confirma Acordul de licență pentru utilizatorul final și Politica de confidențialitate.

 

4.Dacă este cazul, permiteți următoarele opțiuni și atingeți Înainte.

Permiteți ESET LiveGrid© - Pentru a citi mai multe despre sistemul de feedback ESET LiveGrid©, vizitați secțiunea Setări avansate.

Permitere analize pentru îmbunătățirea produselor - ESET Mobile Security va trimite informații anonime despre aplicație (performanțe, statistici despre funcționare) care ne vor ajuta să îmbunătățim aplicația și serviciile pe care le oferim. Pentru a citi mai multe despre informațiile pe care le colectăm, vizitați capitolul Politica de confidențialitate.

Permitere utilizare date în scopuri de marketing

5.Revizuiți detaliile de activare atunci când ați instalat ESET Mobile Security din linkul de descărcare trimis către adresa dvs. de e-mail din contul ESET HOME. Atingeți Continuare și urmați instrucțiunile pentru a activa ESET Mobile Security folosind contul ESET HOME. Dacă nu sunteți de acord, atingeți Refuz și urmați pașii de mai jos.

6.Conectați-vă la contul dvs. ESET HOME pentru a conecta dispozitivul mobil la cont și a activa ESET Mobile Security.

arrow_down_homeContinuați cu Google.
arrow_down_homeContinuați cu Apple.
arrow_down_homeScanare cod QR
arrow_down_homeCreați un cont sau conectați-vă
arrow_down_homeOmitere

7.Ultimii pași ai expertului de pornire variază în funcție de versiunea de Android de pe dispozitivul dvs.

arrow_down_homeAndroid 6–10
arrow_down_homeAndroid 11 și versiuni ulterioare

important

Protejarea bateriei

Mulți producători au introdus opțiuni pentru protejarea sau economisirea bateriei la dispozitive ce folosesc Android 6 și versiuni ulterioare. Atunci când este activată, această funcționalitate dezactivează funcționalitatea Anti-Phishing din ESET Mobile Security. Pentru dispozitivele care dispun de această funcție trebuie să creați o excepție pentru a permite funcționalității Anti-Phishing din ESET Mobile Security să opereze și atunci când opțiunea de economisire a bateriei este activată. Pentru a crea o excepție, consultați documentația de la producătorul dispozitivului dvs.