Jeg har glemt PIN for Applås

Hvis du glemmer PIN-koden for Applås og ikke har et fingeravtrykk lagret på enheten, har du to alternativer for å låse opp et låst program, avhengig av oppsettet for Anti-Theft:

Hvis du aktiverte Anti-Theft-funksjonen i ESET Mobile Security:

1.Åpne ESET Mobile Security.

2.Gå til Applås-funksjonen.

3.Skriv inn PIN-koden. Trykk på Glemt PIN-koden? midt på skjermen.

4.Hvis Anti-Theft-funksjonen er aktiv, blir du bedt om å skrive inn ESET HOME-passordet. Skriv inn passordet i Passord-feltet, og trykk på Enter.

5.Skriv inn den nye PIN-koden, og trykk på for å bekrefte den.

6.Skriv inn den samme PIN-koden på nytt for å bekrefte den. Trykk på når du er ferdig.

Hvis du ikke aktiverte Anti-Theft-funksjonen, avinstallerer du ESET Mobile Security og installerer det på nytt.