payment_protection_iconBetalingsbeskyttelse

Betalingsbeskyttelse er et ekstra lag som er designet for å beskytte finansopplysningene dine på Android-enheter mot avansert phishing og andre trusler. Betalingsbeskyttelse hindrer andre programmer i å vite om at de beskyttede programmene startes, og hindrer dem også i å erstatte informasjon eller lese informasjon som det beskyttede programmet viser på skjermen. Betalingsbeskyttelse skanner alle programmer som er på listen over beskyttede programmer. Etter at betalingsbeskyttelsen er aktivert, vil den automatisk legge til noen bank- og betalingsprogrammer til listen over beskyttede programmer.

Legg til et nytt program i listen over beskyttede programmer

1.Åpne Betalingsbeskyttelse i Apper-menyen eller i ESET Mobile Security.

2.Trykk på Behandle.

3.Velg programmer du vil beskytte med betalingsbeskyttelse.

4.Trykk på OK for å bekrefte valget.

Åpne bank- og betalingsprogrammer ved bruk av Betalingsbeskyttelse

For å sikre den høyeste beskyttelsen av bank- og betalingsprogrammene dine, åpne disse programmene fra Sikker start. Sikker start gir ekstra lag med beskyttelse sammenlignet med standard beskyttelse mot betalingsbeskyttelsesfunksjonen når du åpner programmet utenfor Sikker start.
Sikker start opprettes automatisk når Betalingsbeskyttelse er aktivert. Sikker start inneholder alle programmene som er beskyttet av betalingsbeskyttelse.

Hva er Sikker start, og hvordan får jeg tilgang til det?

Du finner Sikker start på listen over programmer safe_launcher_app eller under ESET Mobile Security > Betalingsbeskyttelse ic_payment_protection.

note

Tilgang til Sikker start

For å få raskere og enklere tilgang til bank- og betalingsprogrammene dine kan du legge til Sikker start på hjem-skjermen. Hvis du vil legge til Sikker start på startskjermen, trykker du på og holder inne Sikker start-ikonet og drar det til startskjermen.