Applås

Applås lar deg sikre tilgang til utvalgte applikasjoner (e-post, meldinger, kalender, etc.) med PIN-kode eller fingeravtrykk. Applås forhindrer uautorisert tilgang til utvalgte applikasjoner, selv når enheten er låst opp.

example

Anbefaling

Slår på Overlegg (Applikasjoner som kan vises øverst)-tillatelse for ESET Mobile Security for å få bedre funksjonalitet.

Slik slår du på Applås på enheten:

1.Trykk på Applås på ESET Mobile Security-hovedskjermen.

2.Trykk på Aktiver.

3.Gi brukstilgangtillatelsen, og klikk på Fortsett.

4.Skriv inn PIN-koden din, som låser opp programmer.

5.Bekreft PIN-koden ved å skrive den inn på nytt.

6.Trykk på et program for å låse eller låse det opp.

Konfigurere oppsettet for Applås

Hvis du vil ha tilgang til oppsettene for Applås, åpner du three_dots_menu-menyen øverst til høyre og klikker på Oppsett:

Lås nye apper – når Applås er aktivert, blir du spurt om du vil låse nye programmer som installeres på enheten din.

Lås app på nytt – du kan angi at Applås skal låse programmer umiddelbart når de lukkes, når skjermen slår seg av eller når det har gått ett minutt.

Låstype – Du kan låse programmet ved bruk av PIN eller mønster.

Lås opp med fingeravtrykk – dette valget er kun tilgjengelig hvis det er lagret et verifisert fingeravtrykk på enheten din. Når dette er aktivert, kan du låse opp programmer ved bruk av fingeravtrykk som er lagret på enheten. Du kan fremdeles låse opp programmet ved bruk av PIN. Det gjør du ved å trykke på Bruk PIN når du åpner et låst program.

Innbruddsalarm – etter en rekke mislykkede forsøk på opplåsing tar ESET Mobile Security bilde av inntrengeren. Bildet vises neste gang programmet låses opp.

Deaktiver applås

1.Gå til Applås-funksjonen i ESET Mobile Security.

2.Skriv inn PIN-koden for applåsen.

3.Trykk på menyen three_dots_menu øverst til høyre.

4.Trykk på Deaktiver.

night_mode_iconAktiver nattmodus

Du kan aktivere nattmodus på skjermbildet Applås for å gjøre det lettere for øynene dine ved å trykke på nattmodusikonet øverst til høyre.