Startguiden

Efter installationen följer du anvisningarna på skärmen i startguiden:

important

Aktivera behörigheter för ESET Mobile Security

Den här guiden är baserad på Android-standardinställningar. Tillståndsaktiveringsprocessen kan skilja sig åt beroende på enhetens tillverkare.

1.Tryck på Land och välj tillämpligt land.

2.Tryck på Språk och välj tillämpligt språk. Språket kan ändras senare i programinställningarna.

3.Tryck på Nästa och godkänn licensavtalet för slutanvändare och sekretesspolicyn.

4.Om tillämpligt tillåter du följande alternativ och trycker på Nästa.

ESET LiveGrid©-feedbacksystemet. Mer information om ESET LiveGrid© finns i avsnittet Avancerade inställningar.

Jag vill få kampanjrabatter och produktnyheter från ESET.

5.Logga in på ditt ESET HOME-konto för att ansluta din mobila enhet till ditt konto och aktivera ESET Mobile Security.

arrow_down_homeFortsätt med Google.
arrow_down_homeFortsätt med Apple.
arrow_down_homeSkanna QR-kod
arrow_down_homeFortsätt med e-post

Om du inte har något ESET HOME-konto eller om du inte vill ansluta din mobila enhet till ditt ESET HOME-konto trycker du på Hoppa över. Du kan logga in på ditt ESET HOME-konto senare i ESET Mobile Security-programmet.

Om du väljer att hoppa över det här steget ombeds du att välja det e-postkonto som ska användas för registrering av ESET-licens och teknisk support. Tryck på Välj din e-postadress för att visa listan med tillgängliga e-postkonton. Välj e-postadressen i kontolistan och tryck på Lägg till konto för att lägga till ett nytt e-postkonto i enheten. Tryck på OK för att fortsätta. Om du vill använda ett annat e-postkonto utan att lägga till kontot på enheten trycker du på Välj din e-postadress > Avbryt. Upprepa den här åtgärden två gånger. Skriv e-postadressen i fältet E-post och tryck på Välj för att fortsätta.

6.De sista stegen i startguiden varierar beroende på vilken version av Android som finns på enheten.

arrow_down_homeAndroid 6-10
arrow_down_homeAndroid 11 och senare

important

Batteriskydd

Många enhetstillverkare införde alternativ för batteriskydd eller batteribesparing i Android 6 och senare enheter. Den här funktionen stänger av skyddet mot nätfiske i ESET Mobile Security när den aktiveras. På enheter med den här funktionen måste du skapa ett undantag som tillåter att skyddet mot nätfiske i ESET Mobile Security fungerar med aktiverad batterisparfunktion. Läs i enhetens dokumentation om hur du skapar ett undantag.