Produktlicensversioner

ESET Mobile Security finns i tre versioner:

Kostnadsfri – grundfunktionerna är kostnadsfria att använda utan tidsbegränsning

Provversionen – premiumfunktionerna kan användas under en begränsad tid (30 dagar som standard). Provlicensen aktiveras automatiskt första gången ESET Mobile Security installeras per Google Play-konto.

Premium – premiumfunktionerna kan användas tills licensen går ut

I den här tabellen visas vilka funktioner som är tillgängliga i den kostnadsfria versionen, provversionen och premiumversionen:

Kostnadsfri

Prov och premium

Antivirus

Antivirus – automatiska genomsökningar

Automatisk uppdatering av detekteringsmoduler

Applås

Anti-Theft – SMS-kommandon

Anti-Theft – webbportal

Anti-Theft – SIM-skydd

Network Inspector

Skydd mot nätfiske

Samtalsfilter

(endast för Android 6 och senare)

Betalningsskydd

Säkerhetsgenomgång

Säkerhetsrapport

Om du vill aktivera ESET Mobile Security direkt i Android-enheten trycker du på Menyhamburger_menu i huvudfönstret för ESET Mobile Security (eller trycker på enhetens MENY-knapp) och trycker på Licens.

ESET Mobile Security kan aktiveras på flera sätt.

Uppgradera till premium – välj det här alternativet om du inte har en licens och vill köpa en.

Ange en licensnyckel – välj det här alternativet om du redan har en licensnyckel. En licensnyckel är en unik sträng i formatet: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX som används för att identifiera licensägaren. Du hittar den i e-postmeddelandet som du fått från ESET eller på licenskortet i förpackningen.

Jag har ett användarnamn och lösenord, vad ska jag göra? – välj det här alternativet om du vill konvertera ditt användarnamn och lösenord till en licensnyckel på https://home.eset.com/convert