Installation

ESET Mobile Security finns att ladda ned från ESET:s webbplats:

eset_logo

Alternativt följer du länken eller skannar QR-koden nedan med en mobil enhet och ett QR-skanningsprogram:

web_version

Eller läs vår stegvisa installationsguide (den här artikeln finns inte tillgänglig på alla språk).

För att kunna installera ESET Mobile Security med .APK-filen som hämtats från ESET:s webbplats till din enhet behöver du aktivera okända källor. Anvisningar finns i den här kunskapsbasartikeln (den här artikeln finns inte tillgänglig på alla språk).

När .APK-filen för ESET Mobile Security hämtats trycker du på den och väljer Installera.ESET Mobile Security-appen installeras och startguiden startas.

För att kunna skydda din personliga information och Android-enhetens resurser behöver ESET Mobile Security åtkomst till enhetens funktioner och i vissa fall kunna styra dem. Se tabellen i den här artikeln i kunskapsbasen för utförliga förklaringar av varje typ av behörighet och hur den används (artikeln finns inte på alla språk).