Lägsta systemkrav

För att kunna installera ESET Mobile Security måste Android-enheten uppfylla följande lägsta systemkrav:

Operativsystem: androidAndroid  6 (Marshmallow) eller senare

Pekskärmsupplösning: minst 240 x 320 bildpunkter

Processor: 500+ MHz ARM7+

RAM: 512+ MB

Internetanslutning

important

Undantag för stöd

Dual SIM- och rootade enheter stöds inte. Funktionerna för Anti-Theft och SMS- och samtalsfilter är inte tillgängliga i surfplattor som saknar stöd för samtal och meddelanden.

Android Go stöds inte

ESET Mobile Security kräver att Google Play-tjänster fungerar korrekt. ESET Mobile Security stöds inte på enheter utan Google Play-tjänster, till exempel vissa Huawei-enheter.

Funktionerna Betrodda SIM-kort och SMS-kommandon i Anti-Theft är inte tillgängliga i CDMA-enheter och enheter som saknar stöd för SMS.

Funktionaliteten varierar i viss mån beroende på OS-version.