Liste over objekter / Innsamlede filer

Denne delen beskriver filene i den resulterende .zip-filen. Beskrivelse er delt inn i delseksjoner basert på informasjonstypen (filer og objekter).

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

metadata.txt

Inneholder datoen for .zip arkivopprettelsen, ESET Log Collector-versjonen, ESET-produktversjonen og grunnleggende lisensieringsinformasjon.

collector_log.txt

En kopi av loggfilen fra GUI, inneholder data opp til punktet når .zip-filen blir opprettet.

Windows-prosesser

Objektnavn

Innsamlingsprofil

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

Standard

Trusselgjenkjenning

Kjørende prosesser

(åpne håndterte og lastede DLL-er)

Windows\Processes\Processes.txt

Tekstfil som inneholder en liste over kjørende prosesser på maskinen. For hver prosess skrives følgende elementer:

PID

Overordnet PID

Antall tråder

Antall åpne handlinger gruppert etter type

Innlastede moduler

Brukerkonto kjører under

Minnebruk

Tidsmerke for start

Kernel og brukertid

I/O-statistikk

Kommandolinje

Kjørende prosesser

(åpne håndterte og lastede DLL-er)

Windows\ProcessesTree.txt

Tekstfil som inneholder et tre med kjørende prosesser på maskinen. For hver prosess skrives følgende elementer:

PID

Brukerkonto kjører under

Tidsmerke for start

Kommandolinje

Windows-logger

Objektnavn

Innsamlingsprofil

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

Standard

Trusselgjenkjenning

Applikasjonhendelseslogg

Windows\Logs\Application.xml

Hendelseslogger for Windows-applikasjoner i et egendefinert XML-format. Bare meldinger fra de siste 30 dagene er inkludert.

Systemhendelseslogg

Windows\Logs\System.xml

Hendelseslogger for Windows System i et egendefinert XML-format. Bare meldinger fra de siste 30 dagene er inkludert.

Sikkerhetshendelseslogg

Windows\Logs\Security.evtx

Hendelsesloggfil for Windows Security. Bare meldinger fra de siste 30 dagene er inkludert.

Terminaltjenester – LSM driftshendelseslogg*

Windows\Logs\LocalSessionManager-Operational.evtx

Hendelseslogg for Windows som inneholder informasjon om RDP-økter.

Installasjonslogger for drivere

Windows\Logs\catroot2_dberr.txt

Inneholder informasjon om kataloger som er lagt til i "catstore" under driverinstallasjonen.

SetupAPI-logger*

Windows\Logs\SetupAPI\setupapi*.log

Tekstlogger for installasjon av enhet- og program.

Operasjonshendelseslogg for WMI-aktivitet

Windows\Logs\WMI-Activity.evtx

Hendelsesloggen i Windows som inneholder sporingsdata for WMI-aktivitet. Bare meldinger fra de siste 30 dagene er inkludert.

Applikasjonhendelseslogg

Windows\Logs\Application.evtx

Hendelsesloggfil for Windows-applikasjoner. Bare meldinger fra de siste 30 dagene er inkludert.

Systemhendelseslogg

Windows\Logs\System.evtx

Hendelsesloggfil for Windows System. Bare meldinger fra de siste 30 dagene er inkludert.

*Windows Vista og nyere

Systemkonfigurasjon

Objektnavn

Innsamlingsprofil

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

Standard

Trusselgjenkjenning

Stasjonsinfo

Windows\drives.txt

Windows\volumes.txt

Innhentet tekstfil som inneholder informasjon om harddisker og volumer.

Info om enhetene

Windows/devices/*.txt

Windows\Devices\deviceTree.json

Samlet inn flere tekstfiler som inneholder klasse- og grensesnittsinformasjon om enhetene.

Nøkkelinnhold for tjenesteregister

Windows\Services.reg

Inneholder et registernøkkelinnhold i KEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services. Det kan være nyttig å samle denne nøkkelen i tilfelle problemer med drivere.

Nettverkskonfigurasjon

Config\network.txt

Innsamlet tekstfil som inneholder nettverkskonfigurasjon. (Resultat ved å kjøre ipconfig /all)

Windows-oppdateringer

Windows Updates\WinUpdates.txt

Samlet tekstfil som inneholder informasjon om Windows-oppdateringer.

PowerShell-historikk

Windows\PSHistory\{profileName}\*.*

Samle tekstfiler med PowerShell-historikk i%appdata%\Microsoft\Windows\PowerShell\PSReadline\ under hver profil. Historikk samles inn for PS versjon 5 og nyere, der PSReadLine skal være tilgjengelig som standard.

ESET SysInspector-logg

Config\SysInspector.esil

ESET SysInspector-logg. Den kan inneholde SysInspector XML-format i stedet, avhengig av hvilken versjon av SysInspector-appen som brukes.

Winsock LSP-katalog

Config\WinsockLSP.txt

Samle utdataene fra netsh winsock show-katalogkommando.

WFP-filtre*

Config\WFPFilters.xml

Innsamlet WFP-filterkonfigurasjon i XML-formatet.

Komplett innhold fra Windows-registeret

Windows\Registry\*

Flere innsamlede binære filer som inneholder Windows-registerdata.

Liste over filer i midlertidige kataloger

Windows\TmpDirs\*.txt

Flere innsamlede tekstfiler med systemets midlertidige brukerkataloger, %windir%/temp, %TEMP% og %TMP%-kataloger.

Planlagte Windows-oppgaver

Windows\Scheduled Tasks\*.*

Samlet flere xml filer som inneholder alle oppgaver fra Windows oppgaveplanlegger for å hjelpe med å identifisere skadelig programvare som utnytter oppgaveplanleggeren. Siden filene er plassert i undermapper samles hele strukturen.

WMI-repositorium

Windows\WMI Repository\*.*

Samlet flere binære filer som inneholder WMI-databasedata (metainformasjon, definisjon og statiske data av WMI-klasser). Innsamling av disse filene kan bidra til å identifisere skadelig programvare som bruker WMI til utholdenhet (for eksempel Turla). Siden WMI-filer kan være plassert i undermapper, samles hele strukturen.

Shim-databaser

Windows\Shim Databases\*.sdb

Shim-databasefiler plassert i %SystemRoot%\apppatch-katalogen.

Forhåndshent filer

Windows\Prefetch files\*.sdb

Hent filer på forhånd i %SystemRoot%\Prefetch-katalogen.

Roller og funksjoner for Windows-server

Windows\server_features.txt

Tekstfil som inneholder et tre av alle Windows Server-funksjoner. Hver funksjon inneholder følgende informasjon:

Installert tilstand

Lokalisert navn

Kodenavn

Tilstand (tilgjengelig på Microsoft Windows Server 2012 og nyere)

*Windows 7 og nyere

ESET Installasjonsprogram

Objektnavn

Innsamlingsprofil

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

Standard

Trusselgjenkjenning

ESET Installasjonslogg

ESET\Installer\*.log

Installasjonslogger som ble opprettet under installasjonen av ESET NOD32 Antivirus- og ESET Smart Security 10 Premium-produkter.

ESET PROTECT

Objektnavn

Innsamlingsprofil

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

Standard

Trusselgjenkjenning

ESET PROTECT Server-logger

ERA\Server\Logs\RemoteAdministratorServerDiagnostic<datetime>.zip

Lag serverproduktlogger i ZIP-arkivet. Den inneholder spor, status og siste feillogger.

ESET PROTECT Agent-logger

ERA\Agent\Logs\RemoteAdministratorAgentDiagnostic<datetime>.zip

Opprett Agent-produktlogger i ZIP-arkivet. Den inneholder spor, status og siste feillogger.

ESET PROTECT-prosessinformasjon og dumper

ERA\Server\Process and old dump\RemoteAdministratorServerDiagnostic<datetime>.zip

Serverprosessdump(er).

ESET PROTECT-prosessinformasjon og dumper

ERA\Agent\Process and old dump\RemoteAdministratorAgentDiagnostic<datetime>.zip

Agentprosessdump(er).

Konfigurasjon av ESET PROTECT

ERA\Server\Config\RemoteAdministratorServerDiagnostic<datetime>.zip

Serverkonfigurasjon og applikasjonsinformasjonsfiler i ZIP-arkivet.

Konfigurasjon av ESET PROTECT

ERA\Agent\Config\RemoteAdministratorAgentDiagnostic<datetime>.zip

Agentkonfigurasjon og applikasjonsinformasjonsfiler i ZIP-arkivet.

ESET PROTECT Rogue Detection Sensor-logger

ERA\RD Sensor\Rogue Detection SensorDiagnostic<datetime>.zip

En ZIP som inneholder RD Sensor-sporlogg, siste feillogg, statuslogg, konfigurasjon, dump(er) og generelle informasjonsfiler.

ESET PROTECT MDMCore-logger

ERA\MDMCore\RemoteAdministratorMDMCoreDiagnostic<datetime>.zip

En ZIP som inneholder MDMCore-sporlogg, siste feillogg, statuslogg, dump(er) og generelle informasjonsfiler.

ESET PROTECT Proxy-logger

ERA\Proxy\RemoteAdministratorProxyDiagnostic<datetime>.zip

En ZIP som inneholder ERA Proxy-sporlogg, siste feillogg, statuslogg, konfigurasjon, dump(er) og generelle informasjonsfiler.

ESET PROTECT Agent-database

ERA\Agent\Database\data.db

ESET PROTECT Agent-databasefil.

Apache Tomcat-konfigurasjon

ERA\Apache\Tomcat\conf\*.*

Apache Tomcat-konfigurasjonsfiler – den inneholder en kopi av server.xml-filen uten sensitiv informasjon.

Apache Tomcat-logger

ERA\Apache\Tomcat\logs\*.log

ERA\Apache\Tomcat\EraAppData\logs\*.log

ERA\Apache\Tomcat\EraAppData\WebConsole\*.log

Apache Tomcat-logg(er) i tekstformat funnet i installasjons- eller programkatalogen for Apache Tomcat. Den inneholder også WebConsole-logger.

Apache HTTP Proxy-konfigurasjon

ERA\Apache\Proxy\conf\httpd.conf

Apache HTTP Proxy-konfigurasjonsfil.

Apache HTTP Proxy-logger

ERA\Apache\Proxy\logs\*.log

Apache HTTP Proxy-logg(er) i tekstformat funnet.

*ESET PROTECT Server eller ESET PROTECT agent

ESET Bridge

Objektnavn

Innsamlingsprofil

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

Standard

Trusselgjenkjenning

ESET Bridge-konfigurasjon

ESET Bridge\pkgid

Konfigurasjonsfil som ligger i ESET Bridge-installasjonskatalogen.

ESET Bridge-logger

ESET Bridge\logs\*.*

Loggfiler som ligger i datakatalogen for ESET Bridge-programmet.

ESET Bridge-dumper

ESET Bridge\dumps\*.*

ESET Bridge-dumpfiler.

Nginx-logger

ESET Bridge\Nginx\logs\*.log

ESET Bridge\Nginx\conf\*.*

Nginx-loggfiler (.key og .pfx samles ikke inn).

ESET Direct Endpoint Management-plugin

Objektnavn

Innsamlingsprofil

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

Standard

Trusselgjenkjenning

eRMMI

ERMMI\data\*.*

App-datafiler som er plassert i ERMMI-katalogen.

Endepunktplugin for Connectwise Automate-logger

ERMMI\EEPCA\Logs\*.*

Samle inn endepunktplugin for Connectwise Automate-loggfiler.

Endepunktplugin for Connectwise Automate-binærfiler

ERMMI\EEPCA\bin\*.*

Samle inn endepunktplugin for Connectwise Automatiser i binært format (unntatt .msi- og .exe-kjørbare filer).

ERMMI-logger

ERMMI\logs\*.*

Samle inn loggfiler som ligger i ERMMI-installasjonskatalogen.

ERMMI-binærfiler

ERMMI\bin\*.*

Samle inn binære filer som ligger i ERMMI-installasjonskatalogen (unntatt .msi og .exe kjørbare filer).

ESET-konfigurasjon

Objektnavn

Innsamlingsprofil

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

Standard

Trusselgjenkjenning

ESET-produktkonfigurasjon

info.xml

Informasjons-XML som beskriver ESET-produktet installert på et system. Den inneholder grunnleggende systeminformasjon, installert produktinformasjon og en liste over produktmoduler.

ESET-produktkonfigurasjon

versions.csv

Siden versjon 4.0.3.0 inkluderes filen alltid (uten eventuelle avhengigheter). Den inneholder informasjon om det installerte produktet. versions.csv må finnes i ESET AppData-katalogen for å bli inkludert.

ESET-produktkonfigurasjon

features_state.txt

Inneholder informasjon om ESET-produktfunksjoner og deres tilstander (Aktiv, Inaktiv, Ikke integrert). Filen samles alltid og er ikke knyttet til noe valgbart objekt.

ESET-produktkonfigurasjon

Configuration\product_conf.xml

Opprett XML med eksportert produktkonfigurasjon.

ESET-filliste for data- og installasjonskatalog

ESET\Config\data_dir_list.txt

Lag tekstfil med liste over filer i ESET AppData-katalogen og alle underkataloger.

ESET-filliste for data- og installasjonskatalog

ESET\Config\install_dir_list.txt

Lag tekstfil med liste over filer i ESET Install-katalogen og alle underkataloger.

ESET-drivere

ESET\Config\drivers.txt

Samle inn informasjon om installerte ESET-drivere.

ESET Konfigurasjon for personlig brannmur

ESET\Config\EpfwUser.dat

Kopier fil med ESET personlig brannmur-konfigurasjon.

ESET Registernøkkel for innhold

ESET\Config\ESET.reg

Inneholder et registernøkkelinnhold i HKLM\SOFTWARE\ESET

Winsock LSP-katalog

Config/WinsockLSP.txt

Samle utdataene fra netsh winsock show-katalogkommando.

Sist anvendte profil

ESET\Config\lastPolicy.dat

Retningslinjer brukt av ESET PROTECT.

ESET-komponenter

ESET\Config\msi_features.txt

Samlet informasjon om tilgjengelige ESET-produkt MSI installasjonskomponenter.

ESET-lisens

ESET\Config\License\*.*

Lisensfiler for det installerte ESET-produktet.

HIPS-konfigurasjon

ESET\Config\HipsRules.bin

HIPS-regeldata.

Konfigurasjon av Nettverksinspektør

ESET\Config\epfwdata.bin

Konfigurasjonsdata for Nettverksinspektør.

Tilkoblet home-konfigurasjon

ESET\Config\homenet.dat

Tilkoblet home-data.

Karantene

Objektnavn

Innsamlingsprofil

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

Standard

Trusselgjenkjenning

Informasjon om filer som er satt i karantene

ESET\Quarantine\quar_info.txt

Lag en tekstfil med en liste over objekter som er satt i karantene.

Små filer som er satt i karantene (< 250 kB)

ESET\Quarantine\*.*(< 250KB)

Karantenefiler som er mindre enn 250 kB.

Store filer som er satt i karantene (> 250 kB)

ESET\Quarantine\*.*(> 250KB)

Karantenefiler som er større enn 250 kB.

Mistenkelig fil (samlet med ESET Inspect-loggartefakt)

Config\SysInspector.esil

Alle filer anses av ESET SysInspector som mistenkelige.

ESET-logger

Objektnavn

Innsamlingsprofil

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

Standard

Trusselgjenkjenning

ESET Hendelseslogg

ESET\Logs\Common\warnlog.dat

ESET produkthendelse-logger i binært format.

ESET Logg over oppdagede trusler

ESET\Logs\Common\virlog.dat

ESET Logger over oppdagede trusler logger i binært format.

ESET Logg for datamaskinskanning

ESET\Logs\Common\eScan\*.dat

ESET Dataskanningslogg(er) i binært format.

ESET HIPS-logg*

ESET\Logs\Common\hipslog.dat

ESET HIPS-logg i binærformat.

ESET Sperrefunksjonslogger*

ESET\Logs\Common\parentallog.dat

ESETs sperrefunksjonslogger i binærformat.

ESET Enhetskontroll-logg*

ESET\Logs\Common\devctrllog.dat

ESET enhetskontroll-logg i binærformat.

ESET Logg for webkamerabeskyttelse*

ESET\Logs\Common\webcamlog.dat

ESET Logg for webkamerabeskyttelse i binærformat.

Logg for ESET Logg for sikker bankbetaling

ESET\Logs\Common\bpplog.dat

ESET Logg for sikker bankbetaling i binærformat.

ESET-logg over blokkerte filer

ESET\Logs\Common\blocked.dat

ESET-logg(er) over blokkerte filer i binært format.

ESET-logg over sendte filer

ESET\Logs\Common\sent.dat

ESET-logg(er) over sendte filer i binært format.

ESET-revisjonslogg

ESET\Logs\Common\audit.dat

ESET\Logs\Common\audit\*.*

ESET-revisjonslogg(er) i binært format.

*Alternativet vises bare når filen eksisterer.

ESET-serverlinje med produktlogger

Objektnavn

Innsamlingsprofil

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

Standard

Trusselgjenkjenning

Logger for ESET On-demand serverdatabaseskanning

ESET\Logs\Common\ServerOnDemand\*.dat

ESET on-demand serverlogg(er) i binærformat.

Skanningslogger for ESET Hyper-V-server

ESET\Logs\Common\HyperVOnDemand\*.dat

ESET Hyper-V-serverskanningslogg(er) i binært format.

ESET OneDrive skannelogger

ESET\Logs\Common\O365OnDemand\*.dat

ESET OneDrive-skanningslogg(er) i binært format.

ESET-nettverkslogger

Objektnavn

Innsamlingsprofil

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

Standard

Trusselgjenkjenning

ESET-logg for nettverksbeskyttelse*

ESET\Logs\Net\epfwlog.dat

ESET-logg for nettverksbeskyttelse i binært format.

ESET Logg for filtrerte nettsteder*

ESET\Logs\Net\urllog.dat

ESET Websites filterlogg i binært format.

ESET Nettkontroll-logg*

ESET\Logs\Net\webctllog.dat

ESET Nettkontrollogg i binært format.

ESET pcap-logger

ESET\Logs\Net\EsetProxy*.pcapng

Kopier ESET pcap-logger.

*Alternativet vises bare når filen eksisterer.

ESET diagnostikk

Objektnavn

Innsamlingsprofil

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

Standard

Trusselgjenkjenning

Lokal hurtigbufferdatabase

ESET\Diagnostics\local.db

ESET database over gjennomsøkte filer.

Generelle produkt-diagnoselogger

ESET\Diagnostics\*.*

Filer (mini-dumper) fra ESET-diagnostikkmappen.

ECP-diagnostikklogger

ESET\Diagnostics\ECP\*.*

Diagnostiske logger i ESET Communication Protocol genereres ved problemer med produktaktivering og kommunikasjon med aktiveringsservere.

EPNS diagnostiske logger

ESET\Diagnostics\*.*

ESET diagnostiske logger for push-varslingstjenesten genereres i tilfelle problemer.

Feilsøkingslogger til sårbarhet og oppdateringsadministrasjon

ESET\Diagnostics\Vapm\*.*

Feilsøkingsloggfiler for ESET sårbarhet og oppdateringsadministrasjon.

Oppdater

Objektnavn

Innsamlingsprofil

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

Standard

Trusselgjenkjenning

Produktoppdateringslogg

ESET\Update\MicroPcu\*.*

μ-PCU-oppdateringsfiler for ESET-produkt.

ESET Secure Authentication

Objektnavn

Innsamlingsprofil

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

Standard

Trusselgjenkjenning

ESA-logger

ESA\*.log

ESA\logs\*.*

Eksporterte logg(er) fra ESET Sikker autentisering.

ESA-logger

ESA\logs\elastic\*.*

Flere loggfiler for ESET Secure Authentication.

ESA Synchronization Agent-logger

ESA\Synchronization Agent\*.*

Eksporterte logg(er) fra ESET Secure Authentication Synchronization Agent. Filene er samlet inn siden versjon 4.9.0.0.

ESET Inspect

Objektnavn

Innsamlingsprofil

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

Standard

Trusselgjenkjenning

EI Server-logger

EEI\Server\Logs\*.log

Produkttekstlogger for Inspect Server.

EI Connector-logger

EEI\Agent\Logs\*.log

Produkttekstlogger for Inspect Connector.

EI Server-konfigurasjon

EEI\Server\eiserver.ini

En .ini-fil som inneholder produktkonfigurasjonen for Inspect Server.

EI Connector-konfigurasjon

EEI\Agent\eiconnector.ini

En .ini-fil som inneholder produktkonfigurasjonen for Inspect Connector.

EI Server-retningslinjer

EEI\Server\eiserver.policy.ini

En .ini-fil som inneholder produktretningslinjer for Inspect Server.

Retningslinjer for EI Connector

EEI\Agent\eiconnector.policy.ini

En .ini-fil som inneholder produktretningslinjer for Inspect Connector.

EEI Server-sertifikater

EEI\Server\Certificates\*.*

Inneholder sertifiseringsfiler som brukes av Inspect Server-produktet. Siden filene er plassert i undermapper samles hele strukturen.

EEI Connector-sertifikater

EEI\Agent\Certificates\*.*

Inneholder sertifiseringsfiler som brukes av Inspect Connector-produktet. Siden filene er plassert i undermapper samles hele strukturen.

EI Server-dumper

EEI\Server\Diagnostics\*.*

Inspect Servers produktdumpfiler.

MySQL-serverkonfigurasjon

EI\My SQL\my.ini

En .ini fil som inneholder MySQL serverkonfigurasjon brukt av ESET Inspect Server-produkt.

MySQL-serverlogger

EEI\My SQL\EEI.err

En feil-tekstlogg av MySQL Server brukes av ESET Inspect-serverprodukt.

ESET Full Disk Encryption

Objektnavn

Innsamlingsprofil

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

Standard

Trusselgjenkjenning

EFDE-logger

EFDE\AIS\Logs\*.*

EFDE\Core\*.log

Eksporterte logger (AIS og Core) fra ESET Full Disk Encryption.

EFDE-lisensdata

EFDE\AIS\Licesne\*.*

Lisensdatafiler for EFDE.

EFDE-konfigurasjon

EFDE\AIS\lastpolicy.dat

Inneholder konfigurasjon for EFDE.

ESET E-post-logger (ESET Mail Security for Exchange, ESET Mail Security for Domino)

Objektnavn

Innsamlingsprofil

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

Standard

Trusselgjenkjenning

ESET Spamlogg

ESET\Logs\Email\spamlog.dat

ESET Spamlogg i binærformat.

ESET Gråliste-logg

ESET\Logs\Email\greylistlog.dat

ESET Gråliste-logg i binært format.

ESET-logg for SMTP-beskyttelse

ESET\Logs\Email\smtpprot.dat

ESET-logg for SMTP-beskyttelse i binært format.

ESET-beskyttelseslogg for postserver

ESET\Logs\Email\mailserver.dat

ESET-beskyttelseslogg for postserver i binærformat.

Logger for ESET diagnostikk-e-postbehandling

ESET\Logs\Email\MailServer\*.dat

Logger for ESET diagnostikk-e-postbehandling i binærformat, direkte kopi fra disk.

ESET Spamlogg*

ESET\Logs\Email\spamlog.dat

ESET Spamlogg i binærformat.

ESET Antispam-konfigurasjon og diagnostiske logger

ESET\Logs\Email\Antispam\antispam.*.log

ESET\Config\Antispam\*.*

Kopier ESET Antispam konfigurasjons- og diagnostiske logger.

*Alternativet vises bare når filen eksisterer.

ESET SharePoint-logger (ESET Security for SharePoint)

Objektnavn

Innsamlingsprofil

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

Standard

Trusselgjenkjenning

ESET SHPIO.log

ESET\Log\ESHP\SHPIO.log

ESET Diagnostisk logg fra SHPIO.exe-verktøyet.

Produktspesifikke logger – -valg er tilgjengelige for spesifikt produkt.

Domino (ESET Mail Security for Domino)

Objektnavn

Innsamlingsprofil

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

Standard

Trusselgjenkjenning

Domino IBM_TECHNICAL_SUPPORT-logger + notes.ini

LotusDomino\Log\notes.ini

Konfigurasjonsfil for IBM Domino.

Domino IBM_TECHNICAL_SUPPORT-logger + notes.ini

LotusDomino\Log\IBM_TECHNICAL_SUPPORT\*.*

IBM Domino-logger som ikke er eldre enn 30 dager.

MS SharePoint (ESET Security for SharePoint)

Objektnavn

Innsamlingsprofil

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

Standard

Trusselgjenkjenning

MS SharePoint-logger

SharePoint\Logs\*.log

MS SharePoint-logger som ikke er eldre enn 30 dager.

SharePoint innhold for Registernøkkel

SharePoint\WebServerExt.reg

Inneholder et registernøkkelinnhold i HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Shared Tools\Web Server Extensions. Kun tilgjengelig når ESET Security for SharePoint er installert.

MS Exchange (ESET Mail Security for Exchange)

Objektnavn

Innsamlingsprofil

Plassering / Filnavn

Beskrivelse

Standard

Trusselgjenkjenning

MS Exchange transportagenter-registrering

Exchange\agents.config

MS Exchange transportagenter-registrering config file. For Microsoft Exchange Server 2007 og nyere.

MS Exchange transportagenter-registrering

Exchange\sinks_list.txt

MS Exchange-hendelsen synker registreringsdump. For Microsoft Exchange Server 2000 og 2003.

MS Exchange EWS-logger

Exchange\EWS\*.log

Samle inn EWS Exchange Server-logger.