Introduksjon

Formålet med ESET Log Collector-programmet er å samle inn spesifikke data, for eksempel konfigurasjon og logger fra en maskin av interesse for å legge til rette for en samling av informasjonen fra en kundes maskin for å løse en støttesak. Du kan angi hvilken informasjon som skal samles fra den forhåndsdefinerte listen over objekter (eller velge Innsamlingsprofil), maksimal alder av innsamlede loggoppføringer, format for de samlede ESET-loggene og navnet på utdata-ZIP-filen som inneholder alle innsamlede filer og informasjon. Hvis du kjører ESET Log Collector på en maskin som ikke har ESET-sikkerhetsprodukt installert, kan bare hendelsesloggen i Windows og kjørende prosessdumper samles inn.

note

ESET Log Collector Har de samme systemkravene som ESET-sikkerhetsproduktet ditt. ESET Log Collector kjører på alle versjoner av Microsoft Windows-operativsystemet.

ESET Log Collector samler automatisk inn valgt informasjon fra systemet ditt for å bidra til å løse problemer raskere. Når du har en sak åpen med ESETs teknisk brukerstøtte, kan du bli bedt om å oppgi logger fra datamaskinen din. ESET Log Collector som vil gjøre det enkelt for deg å samle inn nødvendig informasjon.

ESET Log Collector inneholder alle språk i en enkelt gjennomføring. Den lar deg bytte språk etter behov ved oppstart, uten å laste ned den korrekte lokaliserte versjonen. Språket som skal brukes oppdages enten automatisk eller kan velges eksplisitt. Det finnes to måter å spesifisere språket eksplisitt på:

1.Bruk kommandolinjebryteren /lang:<language_code>

2.Endre filnavnet til ESETLogCollector_<language_code>.exe

Tilgjengelige verdier for språkkode: ARE, BGR, CSY, DAN, DEU, ELL, ENU, ESL, ESN, ETI, FIN, FRA, FRC, HUN, CHS, CHT, ITA, JPN, KKZ, KOR, LTH, NLD, NOR, PLK, PTB, ROM, RUS, SKY, SLV, SVE, THA, TRK, UKR

note

ESET Log Collector Distribueres som et 32-biters applikasjon. For å sikre full drift på et 64-biters system, inneholder det en 64-biters ESET Log Collector kjørbar fil innebygd som en ressurs, som hentes inn i en Temp-katalog og utføres når et 64-biters system blir oppdaget.

Du kan bruke ESET Log Collector i to modi:

Grafisk brukergrensesnitt (GUI)

Kommandolinjegrensesnitt (CLI) (siden versjon 1.8). Når ingen kommandolinjeparametere er angitt, starter ESET Log Collector i GUI-modus.

ESET-produktets logger innsamles enten som originale binære filer eller filtrerte binære filer (standard er filtrerte binære filer), når ESET Log Collector brukes med en GUI. Når det gjelder en filtrert binær eksport, kan du velge maksimal alder for eksporterte poster. Maksimalt antall eksporterte poster er 1 million per loggfil.

note

En annen funksjon av ESET Log Collector-konverteringen av innsamlede ESET-binære loggfiler (.dat) til XML eller tekstfilformat. Du kan imidlertid bare konvertere innsamlede ESET-binære logger ved hjelp av ESET Log Collector Kommandolinjegrensesnittet (CLI).