Automatisk opgradering af ældre produkter

Din version af ESET-produktet understøttes ikke længere, og dit produkt er blevet opgraderet til den nyeste version.

MONITOR_RED Almindelige installationsproblemer

note

Alle nye versioner af ESET-produkter indeholder mange fejlrettelser og forbedringer. Eksisterende kunder med en gyldig abonnement til et ESET-produkt kan gratis opgradere til den nyeste version af det samme produkt.

Sådan fuldfører du installationen:

1.Klik på Acceptér og fortsæt for at acceptere slutbrugerlicensaftalen og bekræfte fortrolighedspolitikken. Hvis du ikke kan acceptere slutbrugerlicensaftalen, skal du klikke på Fjern. Du kan ikke vende tilbage til den tidligere version.

2.Klik på Tillad alt, og fortsæt for at tillade både ESET LiveGrid®-feedbacksystemet og programmet til forbedring af kundeoplevelsen, eller klik på Fortsæt, hvis du ikke vil deltage.

3.Når du har aktiveret det nye ESET-produkt med din aktiveringsnøgle, vises siden Oversigt. Hvis dine abonnementsoplysninger ikke findes, skal du fortsætte med en gratis prøveversion. Hvis din abonnement, der blev brugt i det forrige produkt, ikke er gyldig, skal du aktivere dit ESET-produkt.

4.Du skal genstarte enheden for at fuldføre installationen.