ESET Internet Security installeres

Dette dialogvindue vises muligvis:

Under installationsprocessen – Klik på Fortsæt for at installere ESET Internet Security.

Når du ændrer et abonnement i ESET Internet Security – Klik på Aktivér for at ændre abonnementet og aktivere ESET Internet Security.

Indstillingen Skift produkt giver dig mulighed for at skifte mellem ESET Windows-produkter til hjemmet afhængigt af din ESET-abonnement. Du kan finde flere oplysninger under Hvilket produkt har jeg?