Adresselister

For at beskytte dig mod uopfordrede e-mails giver ESET Internet Security dig mulighed for at klassificere e-mailadresser på adresselister.

Hvis du vil redigere adresselister, skal du åbne Avanceret opsætning > Beskyttelser > Beskyttelse af e-mailklienter > Administration af adresselister og klikke på Rediger ud for Brugers adresseliste eller Global adresseliste.

PANEL_SMON_EDIT_WLBL

Kolonner

E-mailadresse – Adresse, som reglen gælder for. Jokertegn understøttes ikke.

Navn – Navn på brugerdefineret regel.

Tillad/Bloker/Undtagelse – Alternativknapper, der bruges til at bestemme, hvilken handling der skal udføres for e-mailadressen (du kan hurtigt ændre handlingen ved at klikke på alternativknappen i den ønskede kolonne):

Tillad – Adresser, der betragtes som sikre, og som du ønsker at modtage meddelelser fra.

Bloker – Adresser, der betragtes som usikre/spam, og som du ikke ønsker at modtage meddelelser fra.

Undtagelse – Adresser, der altid kontrolleres for spam, og som kan være forfalskede og bruges til at sende spam.

Note – Oplysninger om, hvordan reglen blev oprettet, og om den gælder for hele domænet/domæner på lavere niveauer.

Administration af adresserne

Tilføj – Klik her for at tilføje en regel for en ny adresse.

Rediger – Vælg indstillingen, og klik for at redigere en eksisterende regel.

Fjern – Vælg indstillingen, og klik, hvis du vil slette en regel fra adresselisten.