Tilføj/rediger adresse

I dette vindue kan du tilføje eller redigere en adresse i Administration af adresselister og konfigurere den handling, der er udført:

E-mailadresse – Adresse, som reglen gælder for.

Navn – Navn på brugerdefineret regel.

Handling – Handling, der skal udføres, hvis kontaktens e-mailadresse svarer til den adresse, der er angivet i feltet E-mailadresse:

Tillad – Adresser, der betragtes som sikre, og som du ønsker at modtage meddelelser fra.

Bloker – Adresser, der betragtes som usikre/spam, og som du ikke ønsker at modtage meddelelser fra.

Undtagelse – Adresser, der altid kontrolleres for spam, og som kan være forfalskede og bruges til at sende spam.

Helt domæne – Vælg denne mulighed for hver post, der skal anvendes på hele domænet for kontakten (ikke kun den adresse, der er specificeret i feltet E-mailadresse, men alle e-mailadresser på address.info-domænet).

Domæner på lavere niveau – Vælg denne mulighed for hver regel, der skal anvendes på domæner på lavere niveau for kontakten (address.info repræsenterer domænet, mens my.address.info repræsenterer et underdomæne).