Administration af adresselister

Funktionen Antispam for e-mailklient i ESET Internet Security gør det muligt at konfigurere forskellige parametre for adresselister. Hvis du vil konfigurere adresselister, skal du åbne Avanceret opsætning > Beskyttelser > Beskyttelse af e-mailklienter > Administration af adresselister.

Aktivér brugerens adresseliste – Aktivér denne indstilling for at aktivere brugerens adresseliste.

Brugerens adresselisteListe over e-mailadresser, hvor du kan tilføje, redigere eller slette adresser for at definere antispamreglerne. Regler på denne liste anvendes på den aktuelle bruger.

Aktivér global adresseliste – Aktivér denne indstilling for at aktivere den globale adresseliste, som deles af alle brugere på denne enhed.

Global adresseliste Liste over e-mailadresser, hvor du kan tilføje, redigere eller slette adresser for at definere antispamreglerne. Regler på denne liste anvendes på alle brugere.

Tillad og føj automatisk til brugerens adresseliste

Behandl adresser fra adressekartotek som adresser, der er tillid til – Adresser på din kontaktliste behandles som godkendte adresser uden at føje dem til brugerens adresseliste.

Tilføj modtageradresser fra udgående meddelelser – Tilføj modtageradresser fra sendte meddelelser brugerens adresseliste som tilladt.

Tilføj adresser fra meddelelser, der er omklassificeret som IKKE spam – Føj afsenderadresser fra meddelelser, der er omklassificeret som IKKE spam, til brugerens liste som tilladt.

Føj automatisk til brugerens adresseliste som en undtagelse

Tilføj adresser fra egne konti – Føj dine adresser fra eksisterende e-mailklientkonti til din brugers adresseliste som en undtagelse.