Svar

Baseret på scanningsresultaterne for meddelelser kan ESET Internet Security flytte scannede meddelelser eller føje brugerdefineret tekst til emnet. Du kan konfigurere disse indstillinger i Avanceret opsætning > Beskyttelser > Beskyttelse af e-mailklienter > Beskyttelse af postkasse > Svar.

Antispam for e-mailklient i ESET Internet Security giver dig mulighed for at konfigurere følgende parametre for meddelelser:

Føj tekst til e-mailemne – Giver dig mulighed for at tilføje en tilpasset præfiksstreng til emnelinjen i meddelelsen, der er blevet klassificeret som spam. Standardteksten er "[SPAM]".

Flyt til spammappe – Når denne indstilling er valgt, flyttes spammeddelelser til standardmappen for uønsket e-mail, og meddelelser, der omklassificeres som ikke-spam, flyttes til indbakken. Når du højreklikker på en e-mail og vælger ESET Internet Security i genvejsmenuen, kan du vælge en af de tilgængelige indstillinger.

Flyt til brugerdefineret mappe – Når indstillingen er aktiveret, flyttes spammeddelelser til en mappe, der er angivet nedenfor.

Mappe – Angiv den brugerdefinerede mappe, som inficerede mails skal flyttes til, når de findes.

Hvis der er en meddelelse, der indeholder registrering, forsøger ESET Internet Security som standard at rense meddelelsen. Hvis meddelelsen ikke kan renses, kan du vælge en Handling, der skal træffes, hvis rensning ikke er muligt:

Ingen handling – Hvis denne indstilling er aktiveret, identificerer programmet inficerede vedhæftede filer, men foretager ikke nogen handling i forhold til e-mailene.

Slet e-mail – Programmet underretter brugeren om infiltrationer og sletter meddelelsen.

Flyt e-mail til mappen Slettet post – Inficerede e-mails flyttes automatisk til mappen Slettet post.

Flyt e-mail til mappen (standardhandling) – Inficerede e-mails flyttes automatisk til den angivne mappe.

Mappe – Angiv den brugerdefinerede mappe, som inficerede mails skal flyttes til, når de findes.

Markér spammeddelelser som læste – Vælg denne indstilling, hvis spammeddelelserne automatisk skal markeres som læste. Det vil være en hjælp til at kunne fokusere på de "rene" meddelelser.

Markér omklassificerede meddelelser som ulæst – Meddelelser, der oprindeligt er klassificeret som spam, men senere er markeret som "rene", bliver vist som ulæste.

Når en e-mail er blevet kontrolleret, kan der føjes en meddelelse med scanningsresultatet til meddelelsen. Du kan vælge Føj kodemeddelelser til modtaget og læst e-mail eller Føj kodemeddelelser til sendt e-mail. Vær opmærksom på, at kodemeddelelser i sjældne tilfælde kan være udeladt i problematiske HTML-meddelelser, eller hvis meddelelser er skabt af malware. Kodemeddelelserne kan føjes til modtagne og læste e-mails, sendte e-mails eller begge. De tilgængelige indstillinger er følgende:

Aldrig – Der tilføjes ingen mærkemeddelelser.

Når der foretages en registrering – Det er kun meddelelser, som indeholder skadelig software, der markeres som kontrolleret (standard).

Til alle mails, når de scannes – Programmet vedhæfter meddelelser til alle scannede e-mails.

Opdater emne for modtaget og læst e-mail/Opdater emne for sendt e-mail – Aktivér denne indstilling for at tilføje brugerdefineret tekst, der er angivet nedenfor, til meddelelsen.

Tekst, der skal føjes til emnet i den registrerede e-mail—Rediger denne skabelon, hvis du vil ændre formatet for emnepræfikset for en inficeret e-mail. Denne funktion erstatter meddelelsesemnet "Hej" for følgende format: "[registrering %DETECTIONNAME%] Hej". Variablen %DETECTIONNAME% repræsenterer registreringen.