Scan meddelelser igen

Med ESET Internet Security-værktøjslinjen, der er integreret i e-mail-klienter, kan brugere angive flere indstillinger til kontrol af e-mail. Indstillingen Scan meddelelser igen tilbyder to scanningstilstande:

Alle meddelelser i den aktuelle mappe – Scanner meddelelser i den aktuelt viste mappe.

Kun valgte meddelelser – Scanner kun meddelelser markeret af brugeren.

Afkrydsningsfeltet Scan allerede scannede meddelelser igen giver brugeren mulighed for at køre en scanning til på meddelelser, der er scannet tidligere.