Internetbeskyttelse

Forbindelse til internettet er en standardfunktion i en pc. Desværre er det også blevet hovedmediet til overførsel af skadelig kode. Åbn programmets hovedvindue > Opsætning > Internetbeskyttelse for at konfigurere funktioner i ESET Internet Security, der forbedrer din internetbeskyttelse.

Klik på ikonet for til/fra-knappen MODULE_ENABLED for midlertidigt at standse eller slå de enkelte beskyttelsesmoduler fra.

warning

Hvis du slår beskyttelsesmoduler fra, kan det nedsætte computerens beskyttelsesniveau.

PAGE_SETTINGS_ANTISPAM

Klik på tandhjulsikonet GEAR ud for et beskyttelsesmodul for at få adgang til avancerede indstillinger for det pågældende modul.

Modulet Forældrekontrol beskytter dine børn ved at blokere for upassende eller skadeligt indhold på internettet.

Internetbeskyttelse scanner HTTP/HTTPS-kommunikation for malware og phishing. Internetbeskyttelse bør kun slås fra i forbindelse med fejlfinding.

Anti-Phishing-beskyttelse gør det muligt at blokere websider, som er kendte for at distribuere phishing-indhold. Det anbefales kraftigt, at du lader Anti-phishing være aktiveret.

Rapportér et phishing-websted – Rapportér et phishing-websted/skadeligt websted til ESET til analyse.

note

Inden du sender et websted til ESET, skal du sikre dig, at en eller flere opfylder et af følgende kriterier:

Webstedet er ikke registreret overhovedet.

Webstedet er forkert registreret som trussel. I dette tilfælde kan du rapportere en forkert blokeret side.

Beskyttelse af e-mailklienter kontrollerer e-mailkommunikation, der modtages via POP3(S)- og IMAP(S)-protokollerne. Ved hjælp af plug-in-programmet til din e-mailklient kontrollerer ESET Internet Security al kommunikation fra e-mailklienten.

Antispam for e-mailklient filtrerer uopfordrede e-mailmeddelelser.

Hvis du vil anvende Antispam for e-mailklient, skal du klikke på tandhjulsikonet GEAR og vælge en af følgende indstillinger:

Konfigurer – Åbner avancerede indstillinger for beskyttelse af e-mailklienter og antispam.

Brugerens adresseliste (hvis aktiveret) – Åbner et dialogvindue, hvor du kan tilføje, redigere eller slette adresser for at definere antispamreglerne. Regler på denne liste anvendes på den aktuelle bruger.

Global adresseliste (hvis aktiveret) – Åbner et dialogvindue, hvor du kan tilføje, redigere eller slette adresser for at definere antispamreglerne. Regler på denne liste anvendes på alle brugere.