Anti-Phishing-beskyttelse

Phishing er en kriminel aktivitet, der bruger social engineering (manipulation af brugere for at få fortrolige oplysninger). Phishing bruges til at få adgang til følsomme data såsom bankkontonumre, pinkoder osv. Du kan finde flere oplysninger i ordlisten. ESET Internet Security tilbyder anti-phishing-beskyttelse, som blokerer websider, der distribuerer denne type indhold.

Anti-phishing-beskyttelse er aktiveret som standard. Denne indstilling kan konfigureres i Avanceret opsætning > Beskyttelser > Internetbeskyttelse.

Besøg vores artikel i vidensbasen for at få flere oplysninger om Anti-Phishing-beskyttelse i ESET Internet Security.

Adgang til et phishing-websted

Når du åbner et genkendt phishing-websted, vises følgende dialogboks i din webbrowser. Hvis du alligevel ønsker at få adgang til webstedet, kan du klikke på Ignorer trussel (anbefales ikke).

WEB_PHISHING

note

Potentielle phishing-websteder, som er whitelistede, vil som standard udløbe efter flere timer. Hvis du vil give et websted permanent tilladelse, kan du bruge værktøjet URL-adressestyring. I Avanceret opsætning > Beskyttelser > Internetbeskyttelse > Administration af URL-adresse > Adresseliste > Rediger skal du føje det websted, du vil redigere, til listen.

Anmeld et phishing-websted

Linket Rapportér en ukorrekt blokeret side giver dig mulighed for at rapportere et websted, der fejlagtigt er registreret som en trussel.

Alternativt kan du sende webstedet med e-mail. Send din e-mail til samples@eset.com. Husk at bruge et beskrivende emne og indsætte så mange oplysninger om webstedet som muligt (f.eks. det websted, du blev henvist fra, hvordan du hørte om dette websted osv.).