Værktøjslinje i Microsoft Outlook

Microsoft Outlook-beskyttelse fungerer som et plugin-modul. Når ESET Internet Security er installeret, føjes denne værktøjslinje, der indeholder indstillingerne for antivirusbeskyttelse og antispam for e-mailklient, til Microsoft Outlook:

Spam – Markerer valgte meddelelser som spam. Efter markeringen sendes et "fingeraftryk" af meddelelsen til en central server, som gemmer spamsignaturer. Hvis serveren modtager flere ens fingeraftryk fra forskellige brugere, klassificeres meddelelsen fremover som spam.

Ikke spam – Markerer valgte meddelelser som ikke spam.

Spamadresse (blokeret, en liste over spamadresser) – Tilføjer en ny afsenderadresse på adresselisten som blokeret. Alle meddelelser, som modtages fra listen, klassificeres automatisk som spam.

warning

Vær på vagt over for spoofing – forfalskning af en afsenderadresse på e-mailmeddelelser, som bruges til at narre modtageren af e-mailen til at læse den og svare på den.

Adresse, der er tillid til (tilladt, en liste over adresser, der er tillid til) – Tilføjer en ny afsenderadresse på adresselisten som tilladt. Alle meddelelser, der modtages fra tilladte adresser, klassificeres aldrig automatisk som spam.

ESET Internet Security – Dobbeltklik på ikonet for at åbne hovedvinduet i ESET Internet Security.

Scan meddelelser igen – Sætter dig i stand til at starte e-mailkontrol manuelt. Du kan angive meddelelser, som vil blive kontrolleret, og du kan aktivere genscanning af modtaget e-mail. Få flere oplysninger ved at se Beskyttelse af postkasse.

Scanneropsætning – Viser indstillinger til konfiguration af Beskyttelse af postkasse.

Antispamopsætning – Viser indstillinger til konfiguration af Beskyttelse af postkasse.

Adressebøger – Åbner vinduet Administration af adresselister, hvor du kan få adgang til lister over udeladte adresser, adresser, der er tillid til, og spamadresser.