Integrationer

Integration af ESET Internet Security med din e-mail-klient øger niveauet for aktiv beskyttelse mod skadelig kode i e-mails. Hvis din e-mailklient understøttes, kan du aktivere integration i ESET Internet Security. Når ESET Internet Security-værktøjslinjen er integreret i din e-mailklient, indsættes den direkte i e-mailklienten, hvor du kan beskytte e-mail mere effektivt. Hvis du vil redigere integrationsindstillinger, skal du åbne Avanceret opsætning > Beskyttelser > Beskyttelse af e-mailklienter > Beskyttelse af postkasse > Integration.

Integrer i Microsoft OutlookMicrosoft Outlook er i øjeblikket den eneste understøttede e-mailklient. E-mailbeskyttelse fungerer som en plugin. Den væsentligste fordel ved plug-in'en er, at den er uafhængig af den anvendte protokol. Når e-mailklienten modtager en krypteret meddelelse, dekrypteres den og sendes til virusscanneren. Se denne artikel i ESETs vidensbase for at få en komplet liste over understøttede Microsoft Outlook-versioner.

Avanceret behandling af mailklient – Behandler ekstra Outlook Messaging API (MAPI)-hændelser: Objekt ændret (fnevObjectModified), og objekt oprettet (fnevObjectCreated). Hvis du oplever, at systemet bliver langsommere, når du arbejder med din e-mailklient, skal du deaktivere denne indstilling.