Interaktivt HIPS-vindue

I vinduet HIPS-meddelelse kan du oprette en regel baseret på nye handlinger, som HIPS registrerer, og derefter definere de betingelser, som bestemmer, om den pågældende handling tillades eller afvises.

Regler, der oprettes på denne måde, anses for at svare til regler, der oprettes manuelt. En regel, der er oprettet i et meddelelsesvindue, kan være mindre specifik end den regel, der har udløst dialogvinduet. Det betyder, at når en regel er oprettet i dialogboksen, kan den samme handling udløse det samme vindue. Du kan finde flere oplysninger i Prioritet for HIPS-regler.

Hvis standardhandlingen for en regel er angivet til Spørg hver gang, vises der et vindue, hver gang reglen udløses. Du kan vælge Afvis eller Tillad for handlingen. Hvis du ikke vælger en handling på det givne tidspunkt, vælges der en ny handling baseret på reglerne.

Husk, indtil programmet afsluttes medfører, at handlingen (Tillad/Afvis) bruges, indtil reglerne eller filtreringstilstanden ændres, et HIPS-modul opdateres, eller systemet genstartes. Når en af disse tre handlinger er udført, slettes midlertidige regler.

Indstillingen Opret regel, og husk den altid opretter en ny HIPS-regel, der senere kan ændres i sektionen HIPS-regeladministration (kræver administratorrettigheder).

Klik på Detaljer nederst for at se, hvilket program der udløser handlingen, hvad filens omdømme er, eller hvilken slags handling du bliver bedt om at tillade eller afvise.

Du kan få adgang til indstillinger for mere detaljerede regelparametre ved at klikke på Avancerede indstillinger. Indstillingerne nedenfor er tilgængelige, hvis du vælger Opret regel, og husk den altid:

Opret en regel, der kun gælder for dette program – Hvis du fjerner markeringen i dette afkrydsningsfelt, oprettes reglen for alle kildeprogrammer.

Kun til handling – Vælg handling for regelfil/program/registreringsdatabase. Se en beskrivelse af alle HIPS-handlinger.

Kun til mål – Vælg mål for regelfil/program/registreringsdatabase.

important

Alt for mange HIPS-meddelelser?

Du kan stoppe med at få vist meddelelser ved at ændre filtreringstilstanden til Automatisk i Avanceret opsætning > Registreringsprogram > HIPS > Host Intrusion Prevention System.

DIALOG_HIPS