Læringstilstand er afsluttet

Læringstilstand opretter og gemmer automatisk regler. Du kan kontrollere alle de oprettede regler i HIPS-regelindstillingerne. Denne tilstand bruges bedst til den indledende konfiguration af HIPS, men bør kun være slået til i kort tid. Der kræves ingen handling fra brugerens side, da ESET Internet Security gemmer regler i overensstemmelse med foruddefinerede parametre. Skift til interaktiv eller politikbaseret tilstand, når alle regler for påkrævede processer, der kører i operativsystemet, er oprettet, for at undgå sikkerhedsrisici.

Du kan udsætte denne beslutning, hvis du ikke vil ændre indstillingerne.