Drivere, der altid må indlæses

Drivere, der vises på denne liste, må altid indlæses uanset HIPS-filtreringstilstanden, medmindre de eksplicit er blokeret af en brugerregel.

Tilføj – Tilføjer en ny driver.

Rediger – Redigerer den valgte driver.

Fjern – Fjerner en driver fra listen.

Nulstil – Genindlæser et sæt systemdrivere.

note

Klik på Nulstil, hvis de drivere, du har tilføjet manuelt, ikke skal inkluderes. Det kan være praktisk, hvis du har tilføjet flere drivere, og du ikke kan slette dem fra listen manuelt.

note

Efter installationen er listen over drivere tom. ESET Internet Security udfylder listen automatisk med tiden.