Tilføj eller rediger registreringsudeladelse

Udelad registrering

Der skal angives et gyldigt ESET-registreringsnavn. Du kan finde et gyldigt registreringsnavn ved at gå til Logfiler og derefter vælge Detektioner i rullemenuen Logfiler. Det er nyttigt, når der registreres en falsk positiv prøve i ESET Internet Security. Det er meget farligt at anvende udeladelser for ægte infiltrationer. Overvej kun at udelade påvirkede filer/mapper ved at klikke på ... i feltet Sti og/eller kun i en midlertidig periode. Udeladelser gælder også for potentielt uønskede programmer, potentielt usikre programmer og mistænkelige programmer.

Se også Format for udeladelse af sti.

DIALOG_EXCLUDE_THREAT

Se eksemplet på registreringsudeladelser nedenfor.

Udelad hash

Udelader en fil baseret på angivet hash SHA-1, uanset filtype, placering, navn eller filtypenavn.

DIALOG_EXCLUDE_HASH

example

Udeladelser efter registreringsnavn

Hvis du vil udelade en specifik registrering efter navn, skal du angive et gyldigt registreringsnavn:

Win32/Adware.Optmedia

Du kan også bruge følgende format, når du udelader en registrering fra ESET Internet Security-advarselsvinduet:

@NAME=Win32/Adware.Optmedia@TYPE=ApplicUnwnt
@NAME=Win32/TrojanDownloader.Delf.QQI@TYPE=Trojan
@NAME=Win32/Bagle.D@TYPE=worm

Kontrolelementer

Tilføj – Udelader objekter fra registrering.

Rediger – Giver dig mulighed for at redigere markerede poster.

Slet – Fjerner markerede poster (CTRL + klik for at vælge flere poster).