Format for udeladelse af sti

Du kan bruge jokertegn til at udelade en gruppe filer. Et spørgsmålstegn (?) repræsenterer et enkelt tegn, hvorimod en stjerne (*) repræsenterer en nulstreng eller flere tegn.

example

Udeladelsesformat

Hvis du vil udelade alle filer og undermapper i en mappe, skal du skrive stien til mappen og bruge masken *

Hvis du kun vil udelade doc-filer, skal du bruge masken *.doc

Hvis navnet på en eksekverbar fil har et bestemt antal tegn (og tegnene varierer), og du kun kender det første tegn (f.eks. "D"), skal du bruge følgende format:
D????.exe (spørgsmålstegn erstatter de manglende/ukendte tegn)

Eksempler:

C:\Tools\* – Stien skal slutte med omvendt skråstreg (\) og stjerne (*) for at angive, at det er en mappe, og at alt mappeindhold (filer og undermapper) udelades.

C:\Tools\*.* – Samme funktionsmåde som C:\Tools\*

C:\Tools – Mappen Tools udelades ikke. Fra scannerens perspektiv kan Tools også være et filnavn.

C:\Tools\*.dat – Dette udelader .dat-filer i mappen Tools.

C:\Tools\sg.dat – Dette udelader denne specifikke fil, der findes på nøjagtigt denne sti.

example

Systemvariabler i udeladelser

Du kan bruge systemvariabler som %PROGRAMFILES% til at definere scanningsudeladelser.

Hvis du vil udelade mappen Programmer ved hjælp af denne systemvariabel, skal du bruge stien %PROGRAMFILES%\* (husk at tilføje en omvendt skråstreg og en stjerne i slutningen af stien), når du føjer den til udeladelser

Hvis du vil udelade alle filer og mapper i en %PROGRAMFILES%-undermappe, skal du bruge stien %PROGRAMFILES%\udeladt_mappe\*

arrow_down_home Udvid listen over understøttede systemvariabler