Beskyttelse af webcam

Beskyttelse af webcam fortæller dig om processer og programmer, der får adgang til din computers webkamera. Når et program forsøger at få adgang til dit kamera, får du en meddelelse, hvor du kan tillade eller blokere adgangen. Farven på advarselsvinduet afhænger af programmets omdømme.

Indstillinger for opsætning af beskyttelse af webcam kan ændres i Avanceret opsætning > Beskyttelser > Enhedskontrol > Beskyttelse af webcam.

Hvis du vil aktivere funktionen Beskyttelse af webcam i ESET Internet Security, skal du slå til/fra-knappen ud for Aktivér beskyttelse af webcam til.

Når Beskyttelse af webcam er aktiveret, bliver indstillingen Regler aktiv, så du kan åbne vinduet Regeleditor.

Hvis du vil deaktivere beskeder for programmer med en regel, der er til stede, og som er ændret, men stadig har en gyldig digital signatur (f.eks. en programopdatering), skal du slå til/fra-knappen ud for Deaktiver beskeder om adgang til webcam for ændrede programmer til.