Regeleditor til beskyttelse af webcam

I dette vindue vises eksisterende regler, og du kan styre, hvilke programmer og processer der har adgang til din computers webkamera, afhængigt af din handling.

De tilgængelige handlinger er følgende:

Tillad adgang

Bloker adgang

Spørg (Spørger brugeren, hver gang et program forsøger at få adgang til webkameraet)

Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet i kolonnen Giv besked, hvis du ikke længere vil modtage meddelelser, når et program får adgang til webkameraet.

note

Illustrerede instruktioner

Sådan opretter og redigerer du regler for webcam i ESET Internet Security.