Netværkstrafikscanner

Netværkstrafikscanneren giver malwarebeskyttelse til programprotokoller, som integrerer flere avancerede malwarescanningsteknikker. Netværkstrafikscanner scanner automatisk HTTP(S)-, POP3(S)- og IMAP(S)-protokoller, uanset internetbrowser eller e-mailklient. Du kan aktivere/deaktivere netværkstrafikscanneren i Avanceret opsætning > Registreringsprogram > Netværkstrafikscanner.

Aktivér netværkstrafikscanner – Hvis du deaktiverer denne indstilling, scannes HTTP(S), POP3(S) og IMAP(S)-protokoller ikke. Bemærk, at følgende ESET Internet Security-funktioner kræver, at netværkstrafikscanner er aktiveret:

Internetbeskyttelse

Forældrekontrol

Beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed i browser

Sikker bank og browsing

SSL/TLS

Anti-Phishing-beskyttelse

Beskyttelse af e-mail-klient