ESET HOME-konto

Du kan granska ESET HOME-kontoanslutningsstatusen i huvudprogramfönstret > ESET HOME-kontot.

PAGE_MYESET

Den här enheten är inte ansluten till ett ESET HOME-konto

Klicka på Anslut till ESET HOME för att ansluta enheten till ESET HOME och hantera dina licenser och skyddade enheter. Du kan förnya, uppgradera eller utöka licensen och visa viktig information. I ESET HOME-hanteringsportalen eller -mobilappen kan du lägga till olika licenser, ladda ned produkter till dina enheter, kontrollera produktens säkerhetsstatus eller dela licenser via e-post. Mer information finns i ESET HOME-onlinehjälpen.

Den här enheten är ansluten till ett ESET HOME-konto

Du kan fjärrhantera enhetens säkerhet med hjälp av ESET HOME-portalen eller -mobilappen. Klicka på App Store eller Google Play för att visa en QR-kod som du kan skanna med din mobiltelefon för att ladda ner ESET HOME-mobilappen från App Store eller Google Play.

ESET HOME-konto – ditt ESET HOME-kontonamn.

Enhetsnamn – namnet på den här enheten som visas i ESET HOME-kontot.

Öppna ESET HOME – öppnar ESET HOME-hanteringsportalen.

Om du vill koppla bort enheten från ESET HOME-kontot klickar du på Koppla bort från ESET HOME > Koppla från. Licensen som används för aktivering förblir aktiv och din enhet kommer att skyddas.