Teknisk support

I programmets huvudfönster klickar du på Hjälp och Support > Teknisk support.

Kontakta teknisk support

Begär support – hittar du ingen lösning på problemet går det även att snabbt kontakta ESET:s tekniska support med formuläret på ESET:s webbplats. Baserat på dina inställningar visas fönstret Skicka data om systemets konfiguration innan webbformuläret fylls i.

Få information för teknisk support

Uppgifter för teknisk support – du kan bli ombedd att kopiera och skicka information till ESET:s tekniska support (till exempel licensinformation, produktnamn, produktversion, operativsystem och datorinformation).

ESET Log Collector – länkar till artikeln i ESET kunskapsbas där du kan hämta ESET Log Collector, ett program som automatiskt samlar in information och loggar från en dator för att lösa problem snabbare. Mer information finns i ESET Log Collector användarguide online.

Aktivera Avancerad loggning om du vill skapa avancerade loggar för alla tillgängliga funktioner så att utvecklare lättare kan diagnostisera och åtgärda problem. Det minsta loggningsomfånget är inställt på nivån Diagnostik. Den avancerade loggningen inaktiveras automatiskt efter två timmar om du inte stoppar den tidigare genom att klicka på Stoppa avancerad loggning. När alla loggar har skapats visas aviseringsfönstret med direktåtkomst till mappen Diagnostik med de skapade loggarna.