Anslut till ESET HOME

Anslut din enhet till ESET HOME för att visa och hantera alla dina aktiverade ESET-licenser och enheter. Du kan förnya, uppgradera eller utöka licensen och visa viktig licensinformation. I ESET HOME-hanteringsportalen eller -mobilappen kan du lägga till olika licenser, ladda ned produkter till dina enheter, kontrollera produktens säkerhetsstatus eller dela licenser via e-post. Mer information finns i ESET HOME-onlinehjälpen.

BEGINNER_MYESET

Så här ansluter du enheten till ESET HOMEtill:

note

Om du ansluter till ESET HOME under installationen eller när du väljer Använd ESET HOME-konto som aktiveringsmetod, så följer du anvisningarna i ämne Använd ESET HOME-konto.

Om du redan har ESET Internet Security installerat och aktiverat med en licens som lagts till i ditt ESET HOME-konto kan du ansluta enheten till ESET HOME att använda ESET HOME-portalen. Följ anvisningarna i ESET HOME-onlinehjälpguiden och tillåt anslutningen i ESET Internet Security.

1.I programmets huvudfönster klickar du på ESET HOME-konto > Anslut till ESET HOME eller klickar på Anslut till ESET HOME i Anslut den här enheten till ett ESET HOME-konto-meddelandet.

2.Logga in på ditt ESET HOME konto.

note

Om du inte har ett ESET HOME-konto klickar du på Skapa konto för att registrera dig eller läser anvisningarna i ESET HOME-onlinehjälpen.

Om du har glömt ditt lösenord klickar du på Jag har glömt lösenordet och följer stegen på skärmen eller läser anvisningarna i ESET HOME-onlinehjälpen.

3.Ange ett enhetsnamn och klicka på Fortsätt.

4.Efter anslutningen visas ett informationsfönster. Klicka på Klar.