Lägg till/redigera adress

I det här fönstret kan du lägga till eller redigera en adress i antispamadresslistan och konfigurera den åtgärd som ska vidtas:

E-postadress – den adress som regeln ska gälla för.

Namn – anpassat regelnamn.

Åtgärd – den åtgärd som ska vidtas om kontaktens e-postadress matchar den adress som anges i fältet E-postadress:

Tillåt – adresser som anses vara säkra och från vilka du vill ta emot meddelanden.

Blockera – adresser som anses vara osäkra/spam och som du inte vill ta emot meddelanden från.

Undantag – adresser som alltid kontrolleras för spam och som kan förfalskas och användas för att skicka spam.

Hel domän – välj detta alternativ för regel som tillämpas på hela kontaktens domän (inte bara adressen som anges i fältet E-postadress, utan alla e-postadresser i domänen address.info).

Domäner på lägre nivå – välj detta alternativ för regel som tillämpas på kontaktens domäner på lägre nivå (address.info representerar domänen, medan my.address.info representerar en underdomän).