Adresslistor för spamskydd

Med antispamfunktionen i ESET Internet Security går det att konfigurera olika parametrar för adressböcker.

Aktivera användarens adresslista – aktivera det här alternativet för att aktivera användarens adresslista.

Användarens adresslista – en lista över e-postadresser där du kan lägga till, redigera eller ta bort adresser för att definiera antispamreglerna. Regler i den här listan tillämpas på den aktuella användaren.

Aktivera globala adresslistor – aktivera det här alternativet för att aktivera den globala adresslistan som delas av alla användare på enheten.

Global adresslista en lista över e-postadresser där du kan lägga till, redigera eller ta bort adresser för att definiera antispamreglerna. Reglerna i den här listan tillämpas på alla användare.

Tillåt och lägg automatiskt till på användarens adresslista

Behandla adresser i adressboken som betrodda – Adresser på kontaktlistan behandlas som betrodda utan att läggas till på användarens adresslista.

Lägg till mottagaradresser från utgående meddelanden – lägg till mottagaradresser från skickade meddelanden till användarens adresslista som tillåtna.

Lägg till adresser från meddelanden som har klassificerats om som INTE spam – lägg till avsändaradresser från meddelanden som omklassificerats som INTE spam till användarens adresslista som tillåtna.

Lägg automatiskt till på användarens adresslista som ett undantag

Lägg till adresser från egna konton – lägg till adresser från befintliga e-postklientkonton till användarens adresslista som ett undantag.