Bestandsextensies die moeten worden uitgesloten van scans

Een extensie is het onderdeel van een bestandsnaam na de punt. De extensie geeft het type bestand aan. Normaliter worden alle bestanden gescand. Als u echter bestanden met een bepaalde extensie wilt uitsluiten, kunt u met de parameterinstellingen voor ThreatSense bestanden op basis van hun extensie uitsluiten van scannen. Uitsluiten kan handig zijn als het scannen van bepaalde typen bestanden verhindert dat een toepassing goed wordt uitgevoerd.

example

Klik op Toevoegen als u een nieuwe extensie aan de lijst wilt toevoegen. Typ de extensie in het volgende veld (bijvoorbeeld tmp) en klik op OK. Wanneer u Geef meerdere waarden op selecteert, kunt u meerdere bestandsextensies toevoegen die met regels, komma's of puntkomma's van elkaar worden gescheiden (kies bijvoorbeeld Puntkomma als scheidingsteken in het vervolgkeuzemenu en typ edb;eml;tmp).

U kunt het speciale symbool ? (vraagteken) gebruiken. Het vraagteken staat voor elk symbool (bijvoorbeeld ?db).

note

Als u voor alle bestanden in een Windows-besturingssysteem de extensie (bestandstype) wilt weergeven, schakelt u Extensies voor bekende bestandstypen verbergen uit onder Configuratiescherm > Mapopties > Weergave.