EFDE-programinstallationsåtgärd

important

Om du arbetar med Apple M1 Mac ska du se till att du har installerat Rosetta.

EFDE-klienten kan distribueras till en redan hanterad arbetsstation eller en grupp med arbetsstationer genom att köra en programinstallationsåtgärd.

1.Klicka på Uppgifter -> Ny -> Klientuppgift.

2.Ange åtgärdens Namn och Beskrivning för bättre och smidigare identifiering.

3.Välj Operativsystem från listrutan Uppgiftskategori.

4.Välj Programinstallation från listrutan Uppgift.

software_install_task_efde

5.Klicka på Fortsätt.

6.Klicka på Välj paket och välj ESET Full Disk Encryption-produkten (för Windows) eller ESET Full Disk Encryption för macOS (för macOS).

7.Välj den EFDE-licens du vill använda.

8.Markera kryssrutan för att godkänna licensavtalet för slutanvändare och sekretesspolicyn.

software_install_settings

9.Klicka på Slutför och välj Skapa utlösare i meddelandefönstret.

10.I avsnittet Mål väljer du Lägg till datorer för att välja enskilda arbetsstationer där produkten ska installeras.

11. Ange den Utlösare med vilken åtgärden ska utföras och klicka på Slutför för att gå vidare med åtgärdens utförande.

När åtgärden har utförts behöver du i nästa steg Aktivera kryptering på målarbetsstationen.