Produktöversikt

ESET Full Disk Encryption (EFDE) är en tilläggsfunktion som är inbyggd i ESET fjärrhanteringskonsoler - ESET PROTECT On-Prem och ESET PROTECT. EFDE huvudfunktionen är hanteringen av fullständig diskkryptering av hanterade Windows- och macOS-arbetsstationer med ytterligare säkerhetslager vid inloggning före start. EFDE är helt kompatibel med ESET PROTECT On-Prem och ESET PROTECT funktioner som grupper, principer, uppgifter och rapporter.