Distribuera EFDE-klienten

För att kunna kryptera diskar på den hanterade arbetsstationen behöver EFDE-klienten vara installerad.

warning

På grund av ett känt problem kan du inte skapa en Live Installer från ESET PROTECT for EFDE macOS.

Den rekommenderade distributionsprocessen är att distribuera ESET Management Agent på målarbetsstationen och sedan distribuera EFDE for macOS via guiden Programvaruinstallationsuppgift eller krypteringsinformation om datorer.

Du kan utföra distribution av EFDE-klienten på tre olika sätt:

Skapa allt-i-ett-installationsprogram

Programinstallationsåtgärd

Guide för att aktivera kryptering