Vanliga frågor

Varför är arbetsstationer med EFDE inte installerade som en del av dynamiska säkerhetsproduktgrupper?

EFDE betraktas inte som en säkerhetsprodukt.

Kan jag migrera mellan EFDE och ESET Endpoint Encryption?

Nej, det går inte att migrera mellan EFDE och ESET Endpoint Encryption.

I vilken ordning visas skärmarna för UEFI-inloggning före start om detta är aktiverat på arbetsstationen?

EFDE inloggning före start visas efter UEFI inloggning före start.

Kan jag använda ESET-distributionsverktyget för att distribuera allt-i-ett-installationsprogrammet med EFDE?

Ja Det går att använda distributionsverktyget för att distribuera allt-i-ett-installationsprogrammet med EFDE.

Finns något som liknar underhållsläge från ESET Endpoint Encryption i EFDE?

Ja, EFDE klientversion 1.2.0.5 och senare har stöd för Pausa autentisering av fulldiskkryptering.

När IT-avdelningen vill utföra underhåll, och användaren inte vill uppge sitt EFDE lösenord, är det enda alternativet då att använda ett återställningslösenord?

Nej. Klientversion 1.2.0.5 och senare kan använda kravet Pausa autentisering av fulldiskkryptering.

Kan jag återställa data från den formaterade hårddisken som är krypterad med EFDE?

Nej, det går inte att återställa data från en formaterad hårddisk som är krypterad med EFDE.

Finns det bakdörr för EFDE?

Nej. Du kan EFDEendastEFDE starta med ett lösenord.