Pålogging før oppstart

Når krypteringen er aktiv på en arbeidsstasjon og produktet har en gyldig lisens, vil skjermen for pålogging før oppstart komme etter oppstarten av arbeidsstasjonen.

Påloggingen før oppstart er et sikkerhetslag for EFDE-produktet som sikrer tilgang til dataene på arbeidsstasjonen.

pre_boot_login_screen

Du kan få tilgang til menyen til skjermen for pålogging før oppstart ved å trykke på F1. Dette tillater deg å Endre passord, starte Gjenoppretting av passord, foreta Avslutning av arbeidsstasjonen eller Lukke påloggingsmenyen før oppstart.

På skjermen for pålogging før oppstart kan du bruke F5 for Vis passord-funksjonen eller F8 for å rotere skjermen i tilfelle den ikke vises riktig.

pre_boot_login_menu