Adgangskodepolitikker

Krav til brugeradgangskode

Brugeren kan ændre adgangskoden – Hvis indstillingen er deaktiveret, kan adgangskoden kun ændres, når processen startes af administratoren fra konsollen til fjernadministration.

Tegn i adgangskode

Politikindstilling

Understøttes på OS

Beskrivelse

Skal indeholde små bogstaver

efde_policy_win

Adgangskoden skal indeholde mindst ét lille bogstav. (a-z)

Skal indeholde store bogstaver

efde_policy_win

Adgangskoden skal indeholde mindst ét stort bogstav. (A-Z)

Skal indeholde tal

efde_policy_win

Adgangskoden skal indeholde mindst ét numerisk tegn. (0-9)

Skal bruge symboler

efde_policy_win

Adgangskoden skal indeholde mindst ét specialtegn. (!@#$%)

Minimumlængde for adgangskode

efde_policy_win

Definerer adgangskodens minimumlængde (1-127 tegn).

Antal adgangskodeforsøg

Politikindstilling

Understøttes på OS

Beskrivelse

Begræns antallet af forkerte adgangskodeforsøg

efde_policy_win

Når indstillingen er deaktiveret, er antallet af forkerte adgangskodeforsøg ubegrænset. Det anbefales ikke at deaktivere denne indstilling i en længere periode på grund af sikkerhedsrisikoen.

Højeste antal forkerte adgangskodeforsøg

efde_policy_win

Den højeste værdi er 254. Højeste antal forkerte adgangskodeforsøg efter hinanden, før kontoen låses, og der kræves en genoprettelsesadgangskode for at oprette en ny adgangskode.

Adgangskodens udløb

Politikindstilling

Understøttes på OS

Beskrivelse

Adgangskoden udløber

efde_policy_win

Når indstillingen er deaktiveret, har brugeradgangskoden ingen udløbsperiode.

Højeste alder for adgangskode (dage)

efde_policy_win

En værdi mellem 1 og 999 dage. Det anbefalede interval er mellem 30 og 90.

Advar brugeren, når adgangskoden er ved at udløbe

efde_policy_win

Når indstillingen er deaktiveret, bliver brugeren ikke advaret af produktet om, at adgangskoden snart udløber.

Advar, når perioden er mindre end (dage)

efde_policy_win

En værdi mellem 1 og 999 dage. Angiv, hvor mange dage der går, før brugeren advares om adgangskodens udløb.

Indstillinger for genoprettelsesadgangskode

Antal adgangskodeforsøg

Politikindstilling

Understøttes på OS

Beskrivelse

Begræns antallet af forkerte adgangskodeforsøg

efde_policy_win

Når indstillingen er deaktiveret, er det ingen grænse for forkerte forsøg på at angive genoprettelsesadgangskoden. Det anbefales ikke at deaktivere denne indstilling i en længere periode på grund af sikkerhedsrisikoen.

Højeste antal forkerte adgangskodeforsøg

efde_policy_win

Den højeste værdi er 254. Højeste antal forkerte adgangskodeforsøg efter hinanden, før kontoen låses, og der kræves en genoprettelsesadgangskode for at oprette en ny adgangskode.

Anvendelser af genoprettelsesadgangskode

important

Alle indstillinger i dette afsnit er ikke aktiveret som standard. Sørg for at aktivere dem manuelt.

Alle indstillinger i dette afsnit anvendes og træder i kraft, når computeren dekrypteres og derefter krypteres igen.

Politikindstilling

Understøttes på OS

Beskrivelse

Begræns brugen af genoprettelsesadgangskode

efde_policy_win

Når indstillingen er deaktiveret, kan den samme genoprettelsesadgangskoden bruges flere gange, indtil der oprettes en ny.

Højeste antal anvendelser

efde_policy_win

Den højeste værdi er 254.

Advar brugeren, når grænsen for genoprettelsesadgangskoden nærmer sig

efde_policy_win

Når indstillingen er aktiveret, bliver brugeren advaret, når genoprettelsesadgangskoden nærmer sig udløbsdatoen.

Advar med resterende anvendelser

efde_policy_win

Den højeste værdi er 255.

Opret automatisk ny genoprettelsesadgangskode

efde_policy_win

Når indstillingen er aktiveret, genereres der automatisk en ny genoprettelsesadgangskode, når de angivne resterende anvendelser af adgangskoden er nået.

Opret når (antal gange brugt forbliver det samme)

efde_policy_win

Den højeste værdi er 255.