Ugyldiggør adgangskode via kommandolinjen

Du kan aktivere Ugyldig FDE-loginadgangskode via kommandolinjen på klientenheden.

important

Forudsætninger:

ESET Full Disk Encryption 1.3.0.x-versionen

ESET Full Disk Encryption installationen skal være aktiveret

Systemet skal være forbundet til ESET PROTECT On-Prem konsollen via ESET Management Agent

Systemet skal være krypteret eller krypteres

1.Åbn en forhøjet kommandoprompt.

2.Naviger til C:\Program Files\ESET\ESET Full Disk Encryption, og kør kommandoen efdeais /command=invalidate_password. Alternativt kan du bruge en kommando til både placeringen og kommandoen: C:\Program Files\ESET\ESET Full Disk Encryption efdeais /command=invalidate_password.

3.Hvis kommandoen er vellykket, vises Kommandoen udført på kommandolinjen.

ESET Full Disk Encryption brugergrænsefladen informerer dig om, at adgangskoden er udløbet, og beder brugerne om at ændre adgangskoden.