Udrul et installationsprogram med en foruddefineret adgangskode

Når du udruller ESET Full Disk Encryption, kan du indstille installationsparametre til at inkludere en adgangskode for at starte kryptering og et tastaturkort. Du kan bruge installationsparametre, når du vil installere et system med en foruddefineret adgangskode, så en MSP eller administrator kan konfigurere en ny computer, installere ESET Full Disk Encryption og automatisk kryptere systemet, når der er angivet en krypteringspolitik.

important

Forudsætninger:

STARTUPPASSWORD- og STARTUPPASSWORDKLID-parametre skal indgå i ESET Full Disk Encryption-installationen

ESET Full Disk Encryption 1.3.0.x-versionen

ESET Full Disk Encryption installationen skal være aktiveret

Systemet skal være forbundet til ESET PROTECT On-Prem konsollen via ESET Management Agent

1.ESET PROTECT On-Prem Klik på Computere i konsollen.

2.Klik på computeren, og klik på Opgaver > Ny opgave.

3.Skriv opgavenavnet (f.eks. EFDE Automatic Encryption Installation), og vælg Softwareinstallation i rullemenuen Opgave.

4.Klik på Fortsæt.

5.Klik på <Choose package>, og vælg installationspakken fra lageret.

6.I installationsparametre, skal du indtaste STARTUPPASSWORD og STARTUPPASSWORDKLID.

example

STARTUPPASSWORD indstiller den oprindelige FDE-adgangskode. Hvis f.eks. parameteren er STARTUPPASSWORD=12345, er adgangskoden til kryptering 12345.

STARTUPPASSWORDKLID indstiller tastaturlayoutet. Hvis parameteren f.eks. er STARTUPPASSWORDKLID=00000409, vil et engelsk amerikansk tastatur blive installeret på systemet. Parameteren bruger tastatur-KLID'er til at identificere og føje det rigtige tastatur til systemet. Se listen over tastaturlayouts.

Disse parametre skal bruges samtidigt for at starte kryptering automatisk, når der anvendes en krypteringspolitik på systemet.

7.Hvis det er nødvendigt, skal du vælge Genstart automatisk, når det er nødvendigt. Den automatiske genstart er ikke nødvendig, selvom ESET Full Disk Encryption den har brug for en genstart for at installere. Ingen kryptering finder sted uden genstart.

Installation_parameters

8.Når det ESET Full Disk Encryption er installeret, skal du aktivere produktet for at starte krypteringsprocessen. Du skal oprette en krypteringspolitik og anvende den på enheden for at starte kryptering i den tilstand, der opfylder klientens behov.

Når du har gennemført alle ovenstående trin, beder enheden brugeren om at starte Safe Start. Når Safe Start er udført, starter enheden krypteringsprocessen, uden at brugeren behøver at indtaste en adgangskode.

Hvis klienten genstarter enheden, skal denne bruge den adgangskode, der blev indtastet i installationsparameteren STARTUPPASSWORD.

Administratoren ESET PROTECT On-Prem kan sende opgaven Ugyldig FDE-loginadgangskode, når brugeren modtager enheden. På denne måde er brugeren tvunget til at oprette sin adgangskode.