Dekryptering/fjernelse

Før du fjerner EFDE-klienten fra arbejdsstationen, skal du dekryptere alle krypterede drev.

Dekryptering:

1.Fjern alle EFDE politikker, der i øjeblikket anvendes på computeren.

2.Opret en ny EFDE-politik.

3.Klik på Indstillinger for kryptering -> Tilstanden Fuld diskkryptering, og deaktiver indstillingen Aktivér kryptering.

4.Gem og tildel denne politik til den arbejdsstation, du vil dekryptere.

5.Når dekrypteringsprocessen på arbejdsstationen er færdig, rapporterer arbejdsstationen som Kryptering inaktiv i sektionen Computerdetaljer.

Fjernelse:

Når alle drev på arbejdsstationen er dekrypteret, kan du fortsætte med at fjerne EFDE-klienten.

1.Opret en ny Klientopgave -> Fjern software.

2.Klik på Indstillinger, og vælg Program fra liste i rullemenuen.

3.Vælg pakke, der skal fjernes: ESET Full Disk Encryption.

task_uninstall_sw_efde

4.Klik på Udfør, og tildel opgaven til arbejdsstationen.

software_uninstallation_settings