Installasjonsveiviser

Når programmet er installert, trykker du Administratoroppsett og følger instruksjonene i installasjonsveiviseren. Dette skal kun utføres av administrator:

1.Velg språket som du vil bruke i ESET Endpoint Security for Android.

2.Velg landet du bor i eller jobber i.

3.Hvis du ønsker å bidra til å forbedre ESET-produkter ved å sende anonyme data om programbruk, merker du av i boksen.

4.Trykke Godta. Ved å trykke på Godta godtar du lisensavtalen for sluttbrukere.

startup_wizard_012_1

5.Trykk på Godta for å godta Brukersamtykke.

6.Velg Ja, administrer eksternt for å koble ESET Endpoint Security for Android til ESET PROTECT, eller konfigurer manuelt ved å trykke på Nei, bare beskytt.

7.Manuelt oppsett krever at tillatelse for telefon og lagring er aktivert. Trykk på Fortsett, deretter på Tillat for å aktivere tillatelsene.

8.Trykk på Fortsett for å tillate tillatelse for å trekke over andre programmer.

9.Manuelt konfigurering krever produktaktivering. Du kan aktivere ESET Endpoint Security for Android med en lisensnøkkel eller via ESET Business Account (EBA).

10.Opprett et adminpassord.

11.Avinstalleringsbeskyttelse hindrer uautoriserte brukere i å avinstallere. ESET Endpoint Security for Android. Trykk på Aktiver og deretter på Aktiver i varselet Aktiver enhetsadministratorapp.

12.Aktiver brukstilgang for at programmet skal kunne fungere riktig. Trykk på Fortsett, og deretter på ESET Endpoint Security for Android for å aktivere Brukstilgang. Trykk på tilbakepilen to ganger for å gå tilbake til installasjonsveiviseren.

13.Velg om du vil Tillate eller Avslå deltakelse i ESET LiveGrid® tilbakemeldingssystem. Se denne delen hvis du vil lese mer om ESET LiveGrid®.

14.Velg alternativet for ESET Endpoint Security for Android om du vil Aktivere gjenkjenning eller Ikke aktivere gjenkjenning av potensielt uønskede programmer. Mer informasjon om disse programmene finner du i denne delen. Trykk på Neste.

15.Trykk på Ferdig for å avslutte installasjonsveiviseren og starte den første skanningen av enheten.