Nedlasting fra Google Play

Åpne Google Play Store-programmet på din Android-enhet og søk etter ESET Endpoint Security for Android (eller bare ESET).

Du kan eventuelt laste ned programmet ved å klikke på koblingen eller skanne QR-koden nedenfor:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eset.endpoint

QR_code_GP

important

ESET Endpoint Security for Android som lastes ned fra Google Play kan bare oppgraderes fra Google Play eller fra inne i programmet. Det kan ikke oppgraderes med en filnedlasting fra ESET-nettsiden.