Ekstern styring

ESET PROTECT lar deg kontrollere ESET Endpoint Security for Android i et nettverksmiljø fra én sentral plassering.

Ved å bruke ESET PROTECT øker ikke bare sikkerhetsnivået, men gir også brukervennlig administrasjon av alle -produkter som er installert på klientarbeidsstasjoner og mobile enheter. ESET -produkter som er installert av klientarbeidsstasjoner og mobile enheter. Enheter med ESET Endpoint Security for Android kan koble til ESET PROTECT ved å bruke alle mulige Internett-tilkoblinger –WiFiLAN, WLAN, Mobilt nettverk (3G, 4G LTE, HSDPAGPRS) osv. – så lenge det er en vanlig internett-tilkobling (uten en proxy eller brannmur) og begge endepunktene er korrekt konfigurert.

Når du kobler til ESET PROTECT over et mobilnettverk, avhenger en vellykket tilkobling av nettverksleverandøren, og tilkoblingen krever en komplett internettforbindelse.

For å koble en enhet til ESET PROTECT, legger du enheten til listen Datamaskiner i ESET PROTECT Nettkonsoll, meld på enheten ved å bruke oppgaven Påmelding av enheter og taste inn MDC-Serveradressen.

Registreringskoblingen (MDC-serveradressen) bruker standardformatet https://MDCserver:port/token i ESET PROTECT. Koblingen inneholder disse verdiene:

MDCserver – Det fulle DNS-navnet eller den offentlige IP-adressen til serveren som kjører Mobile Device Connector (MDC). Vertsnavn kan bare brukes hvis du er tilkoblet gjennom et internt Wi-Fi -nettverk.

Port – Portnummeret brukes for tilkobling til Mobile Device Connector

Token – en tegnstreng som genereres av administratoren i ESET PROTECT-nettkonsollen

For å lære om hvordan du administrerer nettverket med ESET PROTECT, se de følgende hjelpeemnene på Internett:

Slik administrerer du retningslinjer

Slik lager du klientoppgaver

Lær mer om rapporter