Avanserte innstillinger

Sanntidsbeskyttelse

Dette alternativet lar deg aktivere og deaktivere sanntidsskanneren. Denne skanneren starter automatisk ved systemoppstart og skanner filene du bruker. Den skanner automatisk mappen Nedlasting, APK-installasjonsfiler, og alle filer på SD-kortet etter at det er satt i.

ESET LiveGrid® omdømmesystem

ESET LiveGrid® er et forebyggende system utformet for å gi enheten ekstra sikkerhet. Den overvåker hele tiden systemets aktive programmer og prosesser mot den nyeste informasjonen, som er samlet inn av millioner av ESET-brukere over hele verden. Dette gjør oss i stand til å tilby større og mer presis proaktiv beskyttelse og skannehastighet til ESET-brukere. Vi anbefaler at du aktiverer denne funksjonen. Vi anbefaler at du aktiverer denne funksjonen.

Tilbakemeldingssystemet ESET LiveGrid®

Gjennom dette tilbakemeldingssystemet kan vi samle inn anonym statistikk, kræsj-rapporter og diagnostikkdata om mistenkelige objekter, som vi behandler automatisk for å opprette deteksjonsmekanismen i skysystemet vårt.

Oppdag potensielt uønskede programmer

Et uønsket program er et program som inneholder adware, installerer verktøylinjer, sporer søkeresultater, eller har andre uklare mål. I enkelte situasjoner kan det virke som at fordelene med den uønskede appen veier opp for risikoene. Av denne grunnen tildeler ESET slike programmer en lavere risikokategori sammenlignet med andre typer skadelig programvare.

Aktiver gjenkjenning av potensielt utrygge programmer

Det finnes mange legitime programmer som er designet for å forenkle administreringen av nettverksenheter. Men i feil hender, kan de bli misbrukt til ondsinnede formål. Alternativet for å oppdage potensielt utrygge programmer lar deg overvåke og blokkere disse appene.Potensielt usikre programmer er en klassifisering som brukes om kommersiell, lovlig programvare. Denne klassifiseringen inkluderer verktøy for ekstern tilgang, programmer for å knekke passord samt tasteloggere.

Blokker uløste trusler

Denne innstillingen spesifiserer standardhandlingen som vil utføres etter at skanningen er fullført og trusler er funnet. Hvis du aktiverer dette alternativet, vil ESET Endpoint Security for Android blokkere tilgang til filer som er kategorisert som en trussel.

Flyttbare medier

Du kan velge handling etter at flyttbare medier er satt inn i enheten:

Skann alltid flyttbare medier skannes alltid

Ikke skann flyttbare medier skannes ikke

Vis alternativer alternativet for å skanne et flyttbart medium vises når mediet er satt inn

Oppdateringer av database for deteksjonsmoduler

Dette alternativet lar deg angi tidsintervallet for hyppigheten for automatisk nedlasting av oppdateringer til trusseldatabasen. Disse oppdateringene utstedes ved behov når en ny trussel legges til databasen. Vi anbefaler at du lar denne innstillingen stå på standardverdien (hver dag).

Egendefinert maksimal databasealder

Denne innstillingen definerer tidsperioden mellom hver oppdatering av trusseldatabasen. Du vil da bli varslet når det tid for å oppdatere ESET Endpoint Security for Android.

Oppdater server

Med dette alternativet kan du velge å oppdatere enheten fra forhåndsutgivelsesserveren. Forhåndsoppdateringer har gjennomgått grundig intern testing og vil snart være tilgjengelig for alle. Du kan dra fordel av å aktivere testoppdateringer ved at du får tilgang til de nyeste oppdagelsesmetodene og løsningene. Det kan imidlertid hende at testoppdateringer ikke er stabile nok hele tiden. Listen over aktuelle moduler kan du finne i delen Om: trykk på Meny-ikonet action_button_menu i hovedskjermen til ESET Endpoint Security for Android og trykk på Om > ESET Endpoint Security for Android. Det anbefales at grunnbrukere lar alternativet Utgivelsesserver være valgt som standard.

Med ESET Endpoint Security for Android kan du opprette kopier av oppdateringsfiler som kan brukes til å oppdatere andre enheter i nettverket. Opprettelse av Lokalt speil – en kopi av oppdateringsfilene i et LAN-miljø er praktisk, siden oppdateringsfilene ikke trenger å lastes ned fra leverandørens oppdateringsserver gjentatte ganger av hver mobilenhet. Detaljert informasjon om hvordan du konfigurerer speilet server ved hjelp av ESET Endpoint-produkter for Windows finner du i dette dokumentet.