Ignorer regler

Hvis du administrerer ESET Endpoint Security for Android eksternt fra ESET PROTECT, kan du definere filene som ikke vil bli rapportert som skadelige. Filer som legges til Ignorerte trusler vil ignoreres i fremtidige skanninger. For å opprette en regel, må du spesifisere følgende:

et filnavn med en riktig «apk»-filendelse

et programpakkenavn, f.eks. uk.co.extorian.EICARAntiVirusTest

navnet på trusselen som ble oppdaget av virusprogrammer, f.eks. Android/MobileTX.A (dette feltet er obligatorisk)

note

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i ESET Endpoint Security for Android-appen.