Documentatie voor op afstand beheerde eindpunten

Zakelijke ESET-producten en ESET Endpoint Security for Android kunnen vanaf één centrale locatie op afstand in een netwerkomgeving worden beheerd op clientwerkstations, servers en mobiele apparaten. Systeembeheerders die meer dan 10 clientwerkstations beheren, moeten overwegen een ESET-hulpprogramma voor extern beheer te gebruiken. ESET-hulpprogramma voor extern beheer te implementeren om ESET-oplossingen vanaf één centrale locatie te implementeren, taken te beheren, beveiligingsbeleid af te dwingen, de systeemstatus te bewaken en snel te reageren op problemen of bedreigingen op externe computers.

ESET-hulpmiddelen voor extern beheer

ESET Endpoint Security for Android kan op afstand worden beheerd via ESET PROTECT of ESET PROTECT On-Prem (versie 11.0 en eerder).

Introduktion til ESET PROTECT

Introduktion til ESET PROTECT On-Prem

warning

Het onderdeel ESET PROTECT On-Prem Mobile Device Management/Connector (MDM/MDC) heeft in januari 2024 het einde van de levensduur bereikt. Vanaf ESET PROTECT On-Prem versie 11.1 is het onderdeel Mobile Device Management niet meer beschikbaar (zelfs niet voor eerdere versies van ESET PROTECT On-Prem). Als u uw versie van ESET PROTECT On-Prem niet bijwerkt naar versie 11.1, blijft het onderdeel Mobile Device Management wel werken, maar de functies van Mobile Device Management zullen steeds beperkter worden vanwege compatibiliteitsproblemen. Meer informatie. We raden u aan te migreren naar Cloud MDM. Als u ESET Endpoint Security for Android versie 3.5 of later hebt, kunt u gebruikmaken van de Migratietool bij de migratie van ESET PROTECT On-Prem naar ESET PROTECT.

Android-apparaat dat is geregistreerd via Microsoft Intune of VMware Workspace ONE

important

Wanneer uw apparaat met Android 9 en later is geregistreerd via Microsoft Intune of VMware Workspace ONE, worden in ESET Endpoint Security for Android versie 3.5 en later de volgende instellingen genegeerd wanneer het bijbehorende beleid wordt toegepast:

Apparaatbeveiliging

Toepassingsbeheer

Anti-Diefstal

Voor dit type registratie worden de instellingen overgenomen van de instellingen die zijn geconfigureerd in Microsoft Intune of VMware Workspace ONE-consoles.